Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαριαλένα Ροζάκη: «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια μάχη που έχασα»

«Τον πρώτο χρόνο ήμουν σε τέτοιο σοκ, που δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Μετά από έναν χρόνο, μου βγήκε άσχημα», εξομολογείται η ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς».

Τη Μαριαλένα Ροζάκη τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στον πρόσφατο νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε την Αρετή. Η γνωστή ηθοποιός μιλά στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αυτή της την εμπειρία αλλά και στην τραγική απώλεια του πατέρα της.

«Περνάγαμε υπέροχα, ήταν μία σημαντική στιγμή στη ζωή μου, γιατί έμεινα και έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μου άλλαξε σελίδα στη ζωή το Καφέ της Χαράς», δηλώνει η Μαριαλένα Ροζάκη.

«Φέτος τον χειμώνα δούλευα πάρα πολύ και η λύση ήταν να μην κοιμάμαι. Ό,τι έπρεπε να κάνω μέσα στο σπίτι το έκανα με το ένα χέρι, γιατί με το άλλο την κρατούσα. Κάποια στιγμή την πήγα στον παιδικό σταθμό και κατάλαβα ότι είχα βάλει δύο διαφορετικά παπούτσια», περιγράφει αμέσως μετά η ηθοποιός.

Η Μαριαλένα Ροζάκη μεγαλώνει μόνη τη μικρή της κόρη. Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι είναι μονογονεϊκή οικογένεια και ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει;

«Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπήρξε ποτέ κανένα δίλημμα για μένα. Από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, μόνο ευτυχία μου έχει προσφέρει η ύπαρξη της κορούλας μου», απαντά η ηθοποιός, αποκαλύπτει πως νονά της κόρης της είναι η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν ήταν μία εύκολη απώλεια. Ήταν αρκετά τα χρόνια που αγωνιζόμουν να μην έρθει τόσο γρήγορα το τέλος του πατέρα μου. Τελικά ήταν μία μάχη που έχασα. Ο πρώτος χρόνος ήταν μέσα σε ένα τέτοιο σοκ, που ήμουν σαν να μην καταλάβαινα. Μετά από έναν χρόνο, όμως, μου βγήκε άσχημα», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Μαριαλένα Ροζάκη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου