Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός: «Αυτό που πάθαμε με τις “Άγριες Μέλισσες” μια φορά, με τη “Μάγισσα” το πάθαμε πολλές»

«Η “Μάγισσα” έχει πολύ απαιτητικά γυρίσματα και από άποψη παραγωγής»

Για τη νέα σειρά «Μάγισσα» που θα πρωταγωνιστήσει μίλησε σε συνέντευξή του στο «Τηλέραμα» ο Αναστάσης Ροΐλος.

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε πως όταν διάβασε το σενάριο, ένιωσε «100 φορές πιο έντονα» σε σχέση με τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Όταν διαβάσαμε τις “Άγριες Μέλισσες”, είπαμε όλοι πως θύμιζε θεατρικό σενάριο. Είχε καλογραμμένους χαρακτήρες, μια πλοκή όπου πραγματικά κάτι συμβαίνει και δεν συμβαίνουν πράγματα μόνο για να ξαφνιάζεσαι, γιατί κι αυτό δεν έχει κανένα νόημα αν δεν βασίζεται σε ισχυρούς χαρακτήρες. Το ίδιο συμβαίνει και στη “Μάγισσα”», είπε αρχικά.

«Είναι ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο, αυτό με έπεισε αρχικά να πω το “ναι”, αλλά είναι σημαντικό για έναν άνθρωπο που θα παίξει αργότερα έναν ρόλο, να τον κερδίσει πρώτα ως αναγνώστη αυτό που θα διαβάσει. Αυτό λοιπόν, που πάθαμε με τις “Μέλισσες” μια φορά κι ήταν κάτι πολύ δυνατό, με τη “Μάγισσα” το πάθαμε πολλές φορές. Θυμάμαι ότι έπαιρνα τηλέφωνο τη Μελίνα και της έλεγα ότι το χω πάθει επί 10, επί 50, επί 100. Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα. Κι ευτυχώς που είναι λίγα τα επεισόδια για έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να βγει ένα αποτέλεσμα αντάξιο του σεναρίου», συμπλήρωσε.

Όσο για τη συνεργασία του με το υπόλοιπο καστ και τους συντελεστές, ο ηθοποιός είπε:

«Κάποιοι γνωριζόμασταν από πριν και δουλέψαμε πολύ καλά μαζί για τρία χρόνια στις “Μέλισσες”. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, γιατί σε δένει βαθιά. Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο ταλέντο, αλλά και τα άτομα που διαλέγουν εκείνουν που θα συνθέσουν την ομάδα, έχουν το χάρισμα να φέρνουν νέους ανθρώπους, με τους οποίους αμέσως δένεσαι. Είναι όλοι ταλαντούχοι και πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν, γιατί δεν πρόκειται για μια απλή σειρά».

«Η “Μάγισσα” έχει πολύ απαιτητικά γυρίσματα και από άποψη παραγωγής. Βλέπεις τόσους ανθρώπους να τρέχουν για να βγει το αποτέλεσμα που πρέπει. Από τον άνθρωπο που κουβαλάει τα άλογα και τα στήνει και τα ετοιμάζει, μέχρι αυτόν που μας ντύνει, που μας φέρνει τα όπλα, τα πάντα όλα, ως και εμάς που παίζουμε. Θα δείτε ότι είναι μια σειρά που βασίζεται στη λεπτομέρεια και θα παρουσιάσει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση», πρόσθεσε.

Τέλος, για τους ρόλους της σειράς, ανέφερε:

«Όλοι οι ρόλοι είναι πολύ ωραίοι. Χαίρεσαι να παίζεις και νομίζω ότι θα χαίρεσαι να τους βλέπεις κιόλας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου