Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικηφόρος: «Έλεγα”να την ψωνίσω και λίγο δεν πειράζει»

Αναφέρθηκε στην επιθυμία του για οικογένεια, αλλά και στα πρώτα του βήματα

Νικηφόρος

Ο Νικηφόρος μίλησε στην Έλενα Κώνστα και στο κανάλι της στο Youtube και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη μουσική και το τι του λείπει πλέον.

Αρχικά είπε: «Οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι εγωκεντρικοί, δεν γίνεται να κάνεις και αυτό το επάγγελμα αν δεν είσαι εγωκεντρικός. Όταν έχεις μάθει να είσαι το επίκεντρο, πολλές φορές αυτό μεταφέρεται και στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να σου φαίνονται όλα πολύ βαρετά αυτά που ακούς από τους άλλους. Αν ένας άνθρωπος έχει ενδιαφέρον μπορεί και να την πάθεις. Νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σένα και η μουσική. Πάντα προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου να ακούω πιο πολύ, ακόμη και αν βαριέμαι».

«Έλεγα ότι ήθελα να το ζήσω, αυτό που φανταζόμουν. Μιλούσα και με δικούς μου και έλεγα “να την ψωνίσω και λίγο δεν πειράζει”. Δεν μου συνέβη ποτέ. Αλλά χρειάζεται καμιά φορά η αστερόσκονη» είπε σε άλλο σημείο.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου λείπει ότι στα πλαίσια της δουλειάς χάνεται λίγο ο ρομαντισμός, δηλαδή σκέφτεσαι πρέπει να κάνω επιτυχία, ενώ παλιά έγραφα απλά για να γράψω. Γι’ αυτό δεν γράφω τώρα, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μου λείπει η Πρέβεζα, το να μένω στο πατρικό μου και να ανοίξω το παράθυρο να δω θάλασσα».

Σχετικά με τη Eurovision, είπε: «Ποτέ δεν θα πάω. Έχει να κάνει με το ρεπερτόριο. Δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω αγγλικά, την γνωρίζω τη γλώσσα, αλλά δεν θα μπορούσα. Ο ελληνικός στίχος δεν είναι στα πλαίσια της Eurovision. Επίσης μουσικά, εάν δεν αποφασίσουμε σαν χώρα και σαν Eurovision κάθε χώρα να δίνει κάτι από τις δική της ταυτότητα, δεν έχει νόημα για τραγουδιστές του δικού μου ρεπερτορίου».

Αναφορικά με την οικογένεια και την απόκτηση παιδιού είπε: «Το σκέφτομαι πολύ, απλά πρέπει να είμαι σωστός στην οικογένεια μου. Και για να γίνει αυτό, δεν μπορώ να είμαι σε αυτούς τους ρυθμούς. Άρα λέω περίμενε λίγο, να πας στη δουλειά σου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου