Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πρέπει να είναι πιο κοινωνική»

«Δεν ξέρω γιατί κρύβεται»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» και απάντησε σε όλα. Μάλιστα πήρε και το μικρόφωνο και «στρίμωξε» τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Δεν με φοβίζει καθόλου ο χρόνος γιατί κάνω τα botox μου, καθαρισμούς, όλα. Είμαι 40 χρονών! Παρακολούθησα και τον τελικό και τον ημιτελικό του Survivor All Star. Γενικά το ριάλιτι από ένα σημείο και μετά δεν το έβλεπα γιατί δεν μου άρεσε η πλοκή του έργου, γιατί σαν έργο ήταν. Δεν υποστήριζα κάποιον παίκτη γιατί περίμενα να μπω. Το όνομά μου είχε πέσει στο τραπέζι, δεν ξέρω τι έγινε».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω γιατί κρύβεται. Από τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι παρουσιάστρια του “Shopping Star” πρέπει να είναι πιο κοινωνική».

«Ο Στάθης Σχίζας είναι φίλος μου, τον συμπαθώ πάρα πολύ, τον λατρεύω, είναι πολύ καλό παιδί. Όσον αφορά την κυρία Παναγιώταρου, δεν μιλάμε. Είχε κάνει ένα μεγάλο ατόπημα, είχε πει πράγματα για εμένα. Θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα αν είχε εκνευριστεί. Την ξέρω χρόνια, είχα πάει και στον γάμο της, εγώ είχα πιάσει την ανθοδέσμη. Με λέει και τρελή! Ποτέ των ποτών δεν θα την πλησίαζα ξανά. Ήταν άτοπο αυτό που είπε».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου