Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχουμε διαφωνήσει με την Ελεωνόρα για αισθητικούς λόγους»

«Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι» παραδέχεται, επίσης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα On Time με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Άλσος. Βεβαίως, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και την αγαπημένη του κόρη, Ελεωνόρα με την οποία και παραδέχθηκε πως δεν έχουν τσακωθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Υπάρχουν στιγμές που τσακώνεσαι με την κόρη σου;

Υπάρχουν στιγμές που έχουμε διαφωνήσει με την Ελεωνόρα, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι, πόσω μάλλον με την κόρη μου. Έχουμε διαφωνήσει για πολιτισμικούς, για αισθητικούς λόγους. Η διαφωνία φέρνει την αρμονία και προχωράει η ζωή, αλλά δεν έχουμε οξείς τρόπους, υπάρχει πολλή ηρεμία.

Πρόσφατα είπε ότι θεωρεί ντροπιαστικό να σε ρωτούν οι δημοσιογράφοι αν θα κάνει παιδί.

Ναι, βασικά ήταν λίγο, γιατί είμαι παρορμητικός και δεν αποπαίρνω τους ανθρώπους. Ήταν αγενές να με ρωτήσει κάποια δημοσιογράφος: «Νομίζετε ότι θα γίνετε παππούς ή δεν θα γίνετε ποτέ;».

Στην περίπτωση αυτή δεν θα σου πει η Ελεωνόρα: «Πατέρα, τι είπες εδώ;».

Ναι, εντάξει, η αλήθεια είναι ότι από τότε που βγήκε η Ελεωνόρα, δεν θέλει να μπλέκουμε στην προσωπική της ζωή. Μου έχει πει το εξής: «Μπαμπά (δεν με λέει πατέρα), σε παρακαλώ, όσο μπορείς, να αποτρέπεις τους ανθρώπους που ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή».

Παρ’ όλα αυτά, ως πατέρας, μπορείς να μείνεις μακριά από την προσωπική ζωή του παιδιού σου;

Έχω μείνει πάρα πολύ μακριά από την προσωπική ζωή του παιδιού μου, βεβαίως με απασχολεί πολύ, έχω αποδεχθεί τις επιλογές της. Φυσικά, στη σχέση μας δημιουργούμε την εξέλιξη μας, πάντα ζητάει τη γνώμη μου, αλλά είναι ένα ελεύθερο παιδί. Εγώ το μεγάλωσα έτσι και το συνιστώ σε όλους τους πατεράδες γιατί η ελευθερία δίνει στα παιδιά φτερά ενώ η δέσμευση κάνει τα παιδιά με ατομισμό κι όχι ατομικότητα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου