Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Γερασιμίδου: «Να διώξουν τον Κιμούλη από το Κρατικό Θέατρο και να έχουν την Κιτσοπούλου;»

«Δεν θα σχολιάσω το ντύσιμο του Σπύρου Μπιμπίλα, μπορώ να σχολιάσω όλες τις μεγαλοκυράδες που πήγαν στη Βουλή»

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο Καλοκαίρι #Yes και αναφέρθηκε και στο καμένο της σπίτι αλλά και στο #Metoo και τον Σπύρο Μπιμπίλα ως βουλευτή.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν αμφιβάλω για τις καταγγελίες αλλά εντάξει, όχι και τέτοια τιμωρία, να του κόψουν τη δουλειά, να τον διώξουν από το Κρατικό Θέατρο και να έχουν τη Λένα Κιτσοπούλου; Δεν έχουν τον μεγαλύτερο Έλληνα ηθοποιό; Έχω δουλέψει μαζί του, ξέρω πόσο αγαπάει τη δουλειά του.

Δεν βίασε κανέναν ούτε σκότωσε κανένα. Τα νεύρα του πρέπει λίγο να προσέξει αλλά όλοι έχουμε νεύρα.

Ίσως κάποια περφόρμανς της Λένας Κιτσοπούλου να έλεγε κάτι, τώρα δεν λέει τίποτα» ανέφερε.

Μιλώντας για το καμένο της σπίτι είπε ότι μένουν μέσα παρότι δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα. «Κατοικούμε στο ημιυπόγειο που ευτυχώς είναι υπερυψωμένο».

«Δεν θα σχολιάσω το ντύσιμο του Σπύρου Μπιμπίλα, μπορώ να σχολιάσω όλες τις μεγαλοκυράδες που πήγαν στη Βουλή με τους τουαλέτες τους. Τον ψέγω γιατί ασχολήθηκε πάρα πολύ με το Metoo, όχι ότι δεν έπρεπε. Έγινε πολύ γνωστό το Σωματείο από ένα Metoo. Οι χειρότεροι είναι έξω.

«Παίζουν πάρα πολλοί ηθοποιοί στις σειρές που παίζουν σε επανάληψη. Αν τα φέρει έτσι η τύχη του να επιστρέψει στο θέατρο και να τον αποδεχτεί ο κόσμος εμένα μου περισσεύει.

Εγώ δεν είμαι υπέρ του Φιλίππίδη και φυσικά δεν είμαι καθόλου υπέρ του Λιγνάδη» είπε.

«Να αντικαταστήσω άλλη ηθοποιό δεν γίνεται. Δεν θα γίνω γυναίκα του γιου μου. Είμαι τόσα χρόνια η μητέρα του Βλαδίμηρου. Δεν αντικαθιστά κανείς κανέναν, είναι γελοίο» είπε για τον ρόλο της στη Μουρμούρα ειδικά την επερχόμενη σεζόν και μετά την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου