Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλενα Γκρέκου: «Η μεγάλη πίστα θέλει θυσίες, δεν μπορούσα να συνδυάσω καριέρα και παιδί»

«Ο Βαλάντης δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει όσο έπρεπε, θα μπορούσε περισσότερο» είπε για τον πατέρα του παιδιού της

Η Έλενα Γκρέκου ήταν καλεσμένη στο Καλοκαίρι #Yes και μίλησε για το J2US, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της προσπαθώντας να κάνει καριέρα στο τραγούδι ενώ παράλληλα είχε αποκτήσει τον γιο της.

«Με τον Περικλή είχαμε κάποιες φωνητικές δυσκολίες στο J2US. Δεν ήμασταν ποτέ πάρα πολύ κοντά. Δεν έχω παρεξηγηθεί, μου την είπε την τελευταία φορά που τον είδα ότι τον κράζω. Δεν είχαμε καθόλου χημεία, ήμασταν δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ. Ήμασταν όλοι για έναν σκοπό εκεί» είπε.

Μιλώντας για τον 19χρονο γιο της είπε: «Όταν φορέσω τις φορμούλες μου και βγω άβαφη με τον γιο μου στη Νέα Σμύρνη μας περνάνε για αδέλφια. Είμαι πολύ περήφανη μανούλα γιατί ο γιος μου τελειώνει πιλότος, θα με πηγαίνει ταξίδια. Ήθελε από μικρό παιδί να γίνει πιλότος.

Έχω δώσει το σπίτι μου για να τον σπουδάσω γιατί η σχολή που πήγε είναι πάρα πολύ ακριβή. Θα το έκανα ούτως ή άλλως, θα έκανα οτιδήποτε για το παιδί μου. Όταν κάνει παιδί αλλάζει όλη σου η ψυχοσύνθεση.

Είχα δίπλα μου τη μητέρα μου και τον πατέρα μου για να πατήσω στα πόδια μου, γιατί είναι δύσκολος ένας χωρισμός. Ο Βαλάντης δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει όσο έπρεπε, θα μπορούσε περισσότερο, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα για τον πατέρα του παιδιού μου. Είμαι ακόμα πιο περήφανη γιατί ο γιος μου μου είπε ευχαριστώ γιατί δεν θα πετύχαινε το όνειρό του αν δεν ήμουν εγώ.

Η μεγάλη πίστα θέλει πολλές θυσίες, δημόσιες σχέσεις. Όταν έχεις ένα παιδί που πρέπει να πας το παιδί στο σχολείο, να το διαβάσεις. Δεν μπορούσα να συνδυάσω καριέρα και παιδί. Προτιμούσα να εργάζομαι ΣΚ στην επαρχία.

«Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι ερωτευμένη» απάντησε στον Τριαντάφυλλο.

«Δεν μπορώ να πάω τόσο μακριά σε 15 χρόνια από τώρα γιατί όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Θέλω η Έλενα να μεγαλώνει όμορφη. Αλλά θα αγαπήσω τις ρυτίδες μου. Θέλω να μεγαλώνω με αξιοπρέπεια. Θέλω να έχει το παιδί μου τα απαραίτητα και εγώ, δεν με ενδιαφέρει η μεγάλη ζωή.

Πάντα θα είμαι η μαμά που θα τρέχει πίσω από τον γιο.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου