Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ. Ουσιαστικά και τώρα σαν παντρεμένοι είμαστε»

«Ονόμασα το ιστιοπλοϊκό μου Ανακρέων», αποκαλύπτει

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ. Ό,τι ψάχνεις βρίσκεις σε αυτή τη ζωή. Εγώ βρήκα το κορίτσι μου, δεν θέλει κι αυτό να παντρευτούμε και είμαστε μια χαρά. Μάλλον με αγχώνει αυτή η επισημοποίηση της δέσμευσης. Ουσιαστικά και τώρα σαν παντρεμένοι είμαστε, ζούμε μαζί», δηλώνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Στα down μου, μετά από μία παράσταση ή από γυρίσματα, πάω στη φωλιά μου. Δεν κυκλοφορώ, δεν θέλω πολλά-πολλά μέχρι να ξανάρθω στα ίσα μου», εξομολογείται αμέσως μετά.

«Δεν θα το πάω διακοπές το κορίτσι μου φέτος το καλοκαίρι, γιατί θα είμαι σε περιοδεία. Εκείνη κάνει ό,τι μπορεί, έχει μια φωλίτσα κοντά στη θάλασσα», παραδέχεται ο ηθοποιός.

«Ονόμασα το ιστιοπλοϊκό μου Ανακρέων, βασικά με αυτό το όνομα το βρήκα αλλά όταν έμαθα ποιος ήταν το Ανακρέοντας είπα να το κρατήσω. Ο Ανακρέοντας ήταν αρχαίος Έλληνας ποιητής, που υμνούσε τις χαρές και τις ηδονές της ζωής», αποκαλύπτει αμέσως μετά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφομαι πολλά χρόνια και οι οποίοι κάνουν τις διακοπές τους με τον Ανακρέοντα. Δεν το δίνω γενικότερα. Και τις περισσότερες φορές ο skipper της υπόθεσης είμαι εγώ», συμπληρώνει.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου