Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δέχθηκα bullying και γιουχαΐσματα»

Στραβό ποδαρικό στη Βουλή…

Bullying και γιουχαΐσματα από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατήγγειλε πως δέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου της Βουλής μιλώντας στις κάμερες των δημοσιογράφων.

«Σήμερα, προσερχόμενη στη διαδικασία εκλογής Προέδρου, τόνισα πόσο σημαντική είναι η κοινοβουλευτική λειτουργία αλλά και ο ρόλος του Προέδρου της Βουλής, για τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Επιπλέον, ως η μόνη γυναίκα πολιτική αρχηγός, τόνισα ότι θα υπερασπισθώ κάθε βουλευτή, άνδρα και γυναίκα, που θα δεχθεί επίθεση, για το φύλο ή για την προσωπικότητά του.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και όταν πήρα τον λόγο ως επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, 8η αρχηγός κόμματος, για να διευκρινίσω και να αιτιολογήσω την ψήφο της κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας, πράγμα που είχαν κάνει πριν από τη δική μας, άλλες τέσσερις και άλλοι τέσσερις εκπρόσωποι, δέχθηκα τα γνωστά γιουχαΐσματα, για τον μόνο λόγο ότι ως γυναίκα πολιτική αρχηγός και πρώην Πρόεδρος της Βουλής θέλησα να αιτιολογήσω την ψήφο μας.

Είναι πολύ κακή η αρχή που έγινε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία προήλθαν τα γιουχαΐσματα, διότι το δικαίωμα λόγου και κατά συνείδηση ψήφου κάθε βουλευτή και το δικαίωμα τοποθέτησης και κάθε Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι στοιχείο της δημοκρατίας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου