Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέλλα Στυλιανού: «Περνούσα άσχημα, είχα κρίσεις πανικού στον ύπνο μου»

«Είχα μιλήσει με έναν ειδικό και μου είχε πει ότι σωματοποιώ το άγχος μου»

Η δημοσιογράφος Στέλλα Στυλιανού μίλησε στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον ανταγωνισμό, και πώς μπορούμε να αποφύγουμε μία τοξική εργασιακή ή προσωπική σχέση. Συνήθως οι λέξεις που συνοδεύουν τον ανταγωνισμό είναι «αθέμιτος» ή «θεμιτός». Πολλοί λένε ότι είναι η κινητήριος δύναμη για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ή για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα στη ζωή μας.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά του ανταγωνισμού, η τοξική πλευρά, που εκεί διαταράσσονται οι σχέσεις, μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα και το χειρότερο από όλα είναι να παραχθεί τόση τοξικότητα που μπορεί να οδηγήσει στον ψυχολόγο, προκειμένου κάποιος να αντιμετωπίσει έναν ανταγωνιστικό σύζυγο, σύντροφο ή ακόμη και αναγνωστικό αδερφό μέσα στην οικογένεια.

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τον τοξικό ανταγωνισμό και πώς αντιμετωπίζεται;

Η δημοσιογράφος του MEGA και παρουσιάστρια, Στέλλα Στυλιανού, μίλησε στο «Όλα για τη Ζωή μας» για τον χώρο της τηλεόρασης, τον ανταγωνισμό και το κατά πόσο μπορεί να καταστρέψει τις ανθρώπινες σχέσεις.

«Είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και έχω βιώσει ανταγωνισμό κυρίως από άνδρες. Έχω βρεθεί σε συνθήκη συμπαρουσίασης εκπομπής και εκεί ο συμπαρουσιαστής ήταν άνδρας και εκεί κάτι δεν πήγε καλά. Οι άνδρες θέλουν να είναι κυρίαρχοι ενώ οι ρόλοι είναι ίσοι, ότι έχουν τον πρώτο λόγο. Το ακούω ότι μπορεί να είναι στερεότυπο, είναι κυρίως θέμα ανθρώπου. Το να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, αυτό βοηθά τους ανθρώπους να εξελίσσονται μέσα από αυτή τη σχέση», είπε αρχικά.

«Εάν όμως υπάρχει τοξικός ανταγωνισμός, μπλοκάρει του ανθρώπους. Έχω σκεφτεί να φύγω από κάποια δουλειά. Περνούσα άσχημα, είχα κρίσεις πανικού στον ύπνο μου. Είχα μιλήσει με έναν ειδικό και μου είχε πει ότι σωματοποιώ το άγχος μου», συμπλήρωσε η Στέλλα Στυλιανού.



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου