Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Πανόπουλος: «Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό που γράφτηκε για τον ΣΚΑΪ»

Αποκάλυψε αν θα παραμείνει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @Star» και ανάμεσα σε άλλα, ο νεαρός δημοσιογράφος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για ρεπορτάζ που τον θέλει να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό που γράφτηκε για τον ΣΚΑΪ. Καθόλου δεν ισχύει και απορώ γιατί βγήκε ένα τέτοιο θέμα γιατί από μένα αποκλείεται να έχει προκύψει τέτοια πληροφορία. Νομίζω ότι από τους ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί στον ΣΚΑΪ δεν υπάρχει επίσης περίπτωση να έχει βγει τέτοια πληροφορία οπότε μου κάνει εντύπωση πως γράφτηκε γιατί είχε και λεπτομέρειες».

«Άρα θα είσαι στη Ναταλία, έχετε υπογράψει;» ρώτησε ο ρεπόρτερ του STAR για να πάρει την χαμογελαστή απάντηση:

«Άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Όχι, συζητάμε με το κανάλι. Το έχει πει από την αρχή πως πριν συζητήσω οτιδήποτε άλλο θα έπρεπε να συζητήσω με το κανάλι και μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η παρέα στην εκπομπή είναι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τον οποίο θα σκεφτώ τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Δηλαδή δεν με νοιάζει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή πέρα από το να παραμείνω με ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου