Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καλομοίρα: «Ήξερα ότι ο σύζυγός μου αξίζει πιο πολύ από όλα τα φώτα του κόσμου»

Η απόφαση να αποσυρθεί, ο έγγαμος βίος και τα παιδιά της

Με την ίδια χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη για όλο τον κόσμο, αλλά γεμάτι πλέον και από εμπειρίες και σοφία, η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και την ελληνική σόουμπιζ και μοίρασε άπλετα το φως στο τηλεοπτικό κοινό που θα την παρακολουθεί από εδώ και πέρα μέσα από το J2US, κάθε Σάββατο!

Η Καλομοίρα, είναι η κόουτς πλέον της Λουίζας Πυριόχου και έχει κερδίζει ήδη, για ακόμα μια φορά, από την πρώτη της… επανεμφάνιση!

Αν τη ρωτήσεις, όπως ο Νίκος Γεωργιάδης στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αν θα άλλαζε την απόφασή της να φύγει για την Αμερική μετά τη Eurovision, η απάντηση θα ήταν αρνητική, ενώ για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία της παιδιά, μιλά και λάμπει ολόκληρη!

Έχεις ενοχές που έπρεπε να τα αποχωριστείς μέχρι να κλείσουν τα σχολεία εκεί;

Για πρώτη φορά δεν είχα. Οι μητρικές τύψεις υπάρχουν στ’ αλήθεια. Αλλά βαρέθηκα να νιώθω ενοχές γιατί είμαι πάντα εκεί για τα παιδιά μου. Δεν τους είπα μια μέρα «φεύγω». Κάναμε πρώτα οικογενειακό συμβούλιο.

Τους ρώτησα έναν έναν: «Θα σε πειράξει αν φύγω για λίγο καιρό και με νεις με τη γιαγιά και τον μπαμπά;». Δεν είχαν κανένα θέμα. Το πιο ωραίο είναι ότι φέτος θα με δουν πρώτη φορά να τραγουδάω σε μια μεγάλη σκηνή, όπως αυτή των βραβείων MAD και του J2US. Ξέρω ότι είμαι η καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να είμαι. «Δεν είμαι τέλεια, αλλά σας αγαπάω πολύ και θα σας αγαπάω για πάντα» τους λέω. Και τώρα που είμαι εδώ ξέρουν ότι μπορούν να με καλέσουν με FaceTime ό,τι ώρα θέλουν. Είναι ωραίο να βλέπουν ότι και η μαμά δουλεύει.

Φαντάζομαι ότι και ο Γιώργος σε στηρίζει σε αυτό.

Είμαι πολύ τυχερή. Δεν με ζηλεύει καθόλου. Αν βρισκόμουν εγώ στη θέση του, δεν θα ήμουν καθόλου έτσι! Εκείνος όμως έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει ότι δεν έχω μάτια για άλλον. Καταλαβαίνει ότι έχω ανάγκη να εκφραστώ μέσα από τη μουσική. Με στηρίζει πολύ.

Αφού πήρες λοιπόν την τρίτη θέση, λίγο μετά αποφάσισες να γυρίσεις στην Αμερική. Θα έκανες κάτι διαφορετικά σήμερα;

Δύσκολη ερώτηση αυτή. Η πρώτη απάντηση είναι «όχι». Γιατί ακολούθησα το ένστικτό μου, ήξερα ότι ο σύζυγός μου αξίζει πιο πολύ από όλα τα φώτα του κόσμου. Η ποιότητα για μένα βρίσκεται μόνο στους ανθρώπους και ο άντρας μου το άξιζε. Είχα βρει τον άνθρωπό μου, γιατί να περίμενα; Ένιωθα ότι θα μπορούσα να γίνω πιο διάσημη, αλλά θα κινδύνευα να χάσω τον εαυτό μου. Ήξερα ότι έπαιρνα ένα ρίσκο, αλλά έβαλα πάνω από όλα την οικογένειά μου.

Σε αυτά τα 13 χρόνια έγγαμου βίου υπήρξαν δυσκολίες, μικρές κρίσεις;

Φυσικά. Αυτό είναι και η ουσία μιας πραγματικής σχέσης. Περάσαμε δύσκολα όταν γέννησα τα δίδυμα. Ακόμη και σήμερα, όταν έχουμε διαφωνία, τη συζητάμε πολιτισμένα και μπροστά στα παιδιά. Θέλω να τους διδάξω ότι είναι λογικό να έχουν οι άνθρωποι τη δική τους άποψη και πως οφείλεις να σέβεσαι τον άλλο αλλά και να συμβιβάζεσαι όταν χρειάζεται. Άσε που τις περισσότερες φορές ένας τσακωμός μπορεί να ξεκινήσει από τα πιο ασήμαντα πράγματα. Όσο μεγαλώνουμε, όμως, μπαίνουμε πιο γρήγορα στη διαδικασία να επιδιορθώσουμε ό,τι μας ενοχλεί. Γιατί πάνω από όλα είμαστε οικογένεια. Επίσης, δεν έχει βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλο.

Ποιος κάνει πίσω συχνότερα;

Καλά, εγώ! (Γελάει.) Ευτυχισμένος σύζυγος, ευτυχισμένο σπιτικό. Ο Γιώργος μπορεί να δείχνει πιο σκληρός, αλλά προσωπικά μου αρέσει αυτό. Γιατί στο τέλος θα με πάρει μια αγκαλιά, θα του φτιάξω και ένα πολύ ωραίο πρωινό την επόμενη μέρα

Υποθέτω ότι η ζωή σου στην Ουάσινγκτον είναι τελείως διαφορετική.

Πρέπει να σου πω ότι απολαμβάνω να είμαι νοικοκυρά. Είμαι υπέρ της γυναικείας ενδυνάμωσης και της ισότητας, αλλά μου αρέσει να μαγειρεύω για την οικογένειά μου, να συνοδεύω τα παιδιά μου στο σχολείο και στις άλλες δραστηριότητές τους γιατί εγώ ως παιδί δεν το είχα ζήσει αυτό. Ήμουν πρόεδρος της τάξης μου για δύο χρόνια, είχα βγει Μις Γουέστ Χέμπστεντ (σ.σ. το μέρος όπου μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη) και πρόεδρος της ομάδας σχολικής διαμεσολάβησης. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να έρθουν ποτέ να παρακολουθήσουν αυτές τις δράσεις γιατί δούλευαν και οι δύο όλη μέρα.

Η μικρή μου παίζει ποδόσφαιρο και θέλει να με βλέπει στις κερκίδες. Την είχα βάλει και σε άλλα αθλήματα αλλά όταν δοκίμασε το ποδόσφαιρο και με άκουσε να φωνάζω «go, Αναστασία!», απογειώθηκε. Εγώ μικρή έπαιζα βόλεϊ – μου αρέσει ο αθλητισμός γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι την ήττα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου