Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σία Κοσιώνη: «Τα κατάφερα!» – Περήφανη για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Η Σία Κοσιώνη μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι κατάφερε κάτι που ούτε η ίδια δεν περίμενε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια κατάφερε και έκοψε το κάπνισμα.

Η Σία Κοσιώνη πόσταρε μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σία δεν καπνίζει.

Όμως, ναι, η Σία δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου.

Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια. #quitsmoking #quitsmokingtoday #health #newme».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00