Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έφαγε «πόρτα» από τις κόρες της

«Άπαπα δεν μ΄αρέσουν αυτά»

Στην επίδειξη μόδας των Mi-Ro παρευρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα συνοδευόμενη από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Αλλά προτού δεχτεί την πρόσκλησή της ο γιος της η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπή της ότι είχε φάει πρώτα αρκετά «άκυρα» από τα άλλα παιδιά της που δεν ήθελαν με τίποτα να βρεθούν ανάμεσα σε φωτογράφους.

«Χθες πέρασα πάρα πολύ ωραία και νιώθω και ένα εσωτερικό γαργάλημα, είναι η χθεσινή μου βόλτα στους Mi-Ro μαζί με τον Άγγελο. Μου φαινόταν τόσο περίεργο που πήγαινα με το παιδί μου. Θέλω να σας πω ότι ρώτησα τρία παιδιά για πρώτη φορά στη ζωή μου αν θέλουν να έρθουν μαζί μου, να δουν πως είναι που θέλω κι εγώ, που μια φορά τον χρόνο βγαίνω, να πάμε μαζί.

Τρώω την πρώτη πόρτα από το πρώτο που μου λέει, “δεν μπορώ, τελείωσα το σχολείο, δεν θα είμαι εδώ, θα είμαι εξωτερικό”. Πάει το πρώτο, πάω στο δεύτερο, “παιδί μου, με τη μανούλα, θέλεις να πάμε μαζί, να δεις πως είναι;”. “Άπαπα, έχει φωτογράφους εκεί, δεν μου αρέσουν αυτά”.

Πάω στο τρίτο, μου λέει, “τι κάνουν εκεί”, “τίποτα λέει κοιτά, κάνουν πασαρέλα”, και μου λέει “ναι θέλω”. Ποτέ δεν μπορείς να υπολογίζεις για κανένα παιδί και για κανένα θέμα ποια είναι η διάθεσή τους για το τι θέλουν να κάνουν με τους γονείς τους. Νομίζεις ότι το φαντάζεσαι. Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα αλλά νομίζω θα μου έλεγε, “ναι μανούλα”»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου