Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαριάνθη Κάσδαγλη για «Survivor»: «Μου έγινε πρόταση για το All Star αλλά δούλευα στα Αραβικά Εμιράτα»

«Πλέον είμαι πλοίαρχος. Είμαστε για τις κρίσιμες στιγμές» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί η πρώην παίκτρια του «Survivor» Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία μίλησε για την πρόταση που της έγινε να μπει στον «All Star» κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Πλέον είμαι πλοίαρχος. Είμαστε για τις κρίσιμες στιγμές. Πιάνουμε και τιμόνι αν χρειαστεί αλλά περισσότερο είμαστε με το ανάλογο dress code που προβλέπεται. Έχω ξεκινήσει και τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα», ανέφερε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

«Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήμουν στο Survivor, παρότι είχε γίνει μία συζήτηση. Ήμουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είχα κυβέρνηση σε ιδιωτικό σκάφος οικογένειας υψηλών προσώπων. Έχω ξεκινήσει και μία δική μου επιχείρηση με ιδιωτικά σκάφη», αποκαλύπτει η πρώην παίκτρια του «Survivor».

«Ήμουν εκεί σχεδόν 4 μήνες, επέστρεψα και ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση. Είχαμε κάνει μία συζήτηση για το “All Star” αλλά δεν καταλήξαμε κάπου», συμπληρώνει η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

«Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και τι στόχους έχεις, η καριέρα που θέλω να κάνω και τι παραπάνω θέλω να πάρω ως εμπειρία. Ήταν μεγάλη μου χαρά που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτό το τηλεοπτικό προϊόν, όμως στη δουλειά μου δεν παίζει ρόλο το τηλεοπτικό. Μετράει το αν μπορείς την κάνεις», ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου