Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την… αποβολή του από το «Just the 2 of us»

Αν και πληροφορίες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για αποβολή του ζευγαριού, δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε στο live του «Just the 2 of us» που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με τον Νίκο Κοκλώνη να εξηγεί στο κοινό για ποιο λόγο ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν θα τραγουδήσει στη σκηνή του σόου.

«Ξέρω ότι τώρα περιμένετε να βγει η Ειρήνη Μερκούρη με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, δυστυχώς όμως, για προσωπικούς λόγους, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα αυτής της εβδομάδας και γι’ αυτόν το λόγο ο Γιάννης με την Ειρήνη δεν μπορούν να διαγωνιστούν σήμερα. Αυτά λέει η Βίβλος, αυτά λέει το BBC, αυτά λέμε κι εμείς» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Νωρίτερα το μεσημέρι, το «Καλύτερα δε γίνεται» είχε μεταδώσει ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει πυρετό και έχει στείλει μήνυμα στην παραγωγή ότι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο live.

Αν και πληροφορίες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για αποβολή του ζευγαριού, δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

Από πλευράς του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θέλησε να απαντήσει στα περί αποβολής του από το «Just the 2 of us» με μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε χθες, Κυριακή, στο Facebook, όπου έγραψε:

«Αυτή τη μαζική ομαδική επίθεση, από το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Λοιπόν, διαβάστε και βάλτε τα καλά στο μυαλό σας. Δεν πρόκειται να ανεχτώ προσβολή της προσωπικότητάς μου, της ψυχικής μου υγείας για κανένα μηδενικό που γράφει ό,τι βλακεία τού λένε να γράψει. Εξήγησα τα πάντα αναλυτικά. Δεν θέλετε να το καταλάβετε; Αποβολή; Σοβαρά; Για ηρεμήστε όλοι, οι κοντινοί μου φίλοι γνωρίζουν πόσο δυνατός και κονεκταρισμένος είμαι. Δεν ενοχλώ, δεν προκαλώ. Όμως, όποιοι με ξεφτιλίζουν με τέτοιο αισχρό τρόπο, να ξέρουν ότι είμαι έτοιμος για τα πάντα! Γνωρίζω ακριβώς τι “παίζει”, έχω στοιχεία, τα οποία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση. Εγώ σε περίπτωση που γίνει τίποτα κουλό, πάω κατευθείαν στον πάνω πάνω, με την οποία οικογένεια έχω άριστες σχέσεις. Νίκο, έλα να μιλήσουμε και θα βρεθεί λύση. Θέλω το καλό της εκπομπής, δεν μπορεί να με σταυρώνετε επειδή έλειψα σε μία. Το τονίζω ακόμα μία φορά. Μην παίζετε με την υπομονή μου. Μη με υποτιμάτε. Να επικρατήσει ηρεμία για το καλό όλων μας. Κλείνω με μια παροιμία, παραφρασμένη: Όποιος μου σπέρνει ανέμους, θερίζει στο τέλος το κεφάλι του. Σταματάει εδώ το καραγκιοζιλίκι, πάμε να κάνουμε το καλύτερο για την εκπομπή. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος. Καλή Κυριακή, ηρεμήστε και όλα θα πάνε μια χαρά».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 29/5/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου