Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα και εκείνος με ταρακούνησε»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την προσωπική της ζωή, αλλά και στην σειρά του Mega που πρωταγωνιστεί.

«Ήταν μία ωραία εμπειρία, με σασπένς και πιπεράτες καταστάσεις που θύμιζαν παλιό ελληνικό κινηματογράφο», είπε.

Πολλές είναι οι ερωτήσεις που δέχεται από την κόρη της, Εύα: «Η κόρη μου με έχει ρωτήσει από που έρχονται τα παιδιά. Της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Έχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης».

«Τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με τη διαφορετικότητα και τα φύλα, και ρωτάνε συχνά, λόγου χάρη, «μπορεί σε ένα κορίτσι να αρέσει ένα άλλο κορίτσι;». Της λέω ότι δεν είναι παράξενο να αρέσει σε ένα αγόρι ένα άλλο αγόρι, είναι συναισθήματα. Δεν καθοδηγώ το παιδί μου, αλλά θέλω να το αφήσω να μου μιλήσει. Πρέπει πρώτα να ακούσω πως βλέπει το παιδί τη διαφορετικότητα, για να μη του μεταφέρω κάτι παράξενο, τρομακτικό ή κακό. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με την Εύα με αφορμή και την Ada, την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, γιατί έζησε από κοντά τη διαδικασία της υιοθεσίας της», είπε.

«Είμαστε σύμμαχοι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

Στη συνέχεια η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε όταν έπεσε από τις σκάλες και τραυμάτισε το πόδι της.

«Έμαθα ότι διαθέτω μεγάλη υπομονή και αντοχή στην ακινησία, γιατί έπεσα κατεβαίνοντας τη σκάλα, μόνη μου στο σπίτι, πίνοντας ταυτόχρονα νερό. Ήμουν στο σπίτι με την Εύα όταν έπεσα, εκείνη άκουσε ένα μπαμ, πανικοβλήθηκε και γυρνούσε γύρω από τον εαυτό της λέγοντας «Εύα ηρέμησε!». Έτρεχαν τα δάκρυα από τα μάτια μου από τον πόνο, δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ».

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πώς αυτό επηρέασε τη σχέση τους με την κόρη τους.

«Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση».

«Πολλές φορές μπορεί οι απ’ έξω – φίλοι η δικηγόροι – να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί», δήλωσε.

«Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, όταν ερωτεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο την κυρίεψε ο πανικός. Τι ήταν εκείνο που τη βοήθησε να ξεμπλοκάρει;

«Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε για το τι θέλω τελικά στη ζωή μου. Όταν μπλόκαρα και φοβήθηκα, γιατί πήγαμε να φτιάξουμε οικογένεια έχοντας ήδη οικογένειες, ο Λευτέρης με σόκαρε με τα λόγια του και με άφησε να σκεφτώ. Μου το λέει ακόμη και τώρα, ότι “αν σε άφηνα τότε, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί”».

Για την Βάσω Λασκαράκη η πρόκληση της μικτής οικογένειας πέτυχε. Όπως είπε και η ίδια, «αξίζει να το προσπαθήσεις όταν έχεις μία δεύτερη ευκαιρία, η οικογένεια είναι θέμα επιλογής».

«Έκανα δοκιμαστικό για…»

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται σε στάδιο συζητήσεων για την τηλεόραση, ενώ μετά από 9 χρόνια κάνει συζητήσεις και για θέατρο.

«Έκανα δοκιμαστικό για το «5Χ5» στον ΑΝΤ1. Ήθελα πάρα πολύ να δω πως είναι όλο αυτό, ένα δοκιμαστικό για κάτι άλλο που δεν είναι μυθοπλασία. Ήταν ενδιαφέρον και τρομακτικό το δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι, κατάλαβα ταυτόχρονα πως είναι και το ζωντανό πρόγραμμα, αφού σου μιλάνε στο αυτί», είπε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00