Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηλίας Αβασκαντήρας: Από κρεοπώλης, μοντέλο σε διεθνείς πασαρέλες – «Μεγάλωσα στο μαγαζί του πατέρα μου»

«Μου έχει συμβεί να βρίσκομαι στη Βενετία για μια καμπάνια και την επόμενη μέρα να είμαι στο κρεοπωλείο και να κόβω κρέας»

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και γνωρίσαμε καλύτερα τον κρεοπώλη που έγινε μοντέλο.

«Στο μαγαζί είμαι εδώ και 30κάτι χρόνια. Θυμάμαι τον εαυτό μου 10 ετών να κόβω κρέας, αποδείξεις. Μεγάλωσα στο μαγαζί του πατέρα μου».

«Το modelling προέκυψε εντελώς τυχαία στη ζωή μου όταν με ανακάλυψε ένα πρακτορείο. Είχα ενδοιασμούς, πήρα τους γονείς μου, τους φίλους μου όταν ξεκίνησα το modelling αλλά αποδείχθηκε ότι έκανα την σωστή κίνηση γιατί είχα δίπλα μου άψογους επαγγελματίες».

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι έχει δουλέψει για την καμπανιά του Armani, έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους Dsquared, Hugo boss και έχει φωτογραφηθεί για το GQ, το L’ official.

«Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο στο modelling γιατί έχει απορρίψεις στα castings. Πρέπει όμως να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζεις. Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ελλάδα λίγο γιατί παντρεύτηκα και απέκτησα την κορούλα μου. Στα άμεσα σχέδιά μου είναι να ξαναφύγω για λίγο αλλά χωρίς να αφήσω το μαγαζί».

«Ήταν απόλυτα συνειδητή η απόφαση να κάνω οικογένεια και παιδί. Το πρώτο πράγμα που θέλω όταν ξυπνάω το πρωί είναι οι αγκαλιές της κόρης μου.

Θυμάμαι τον εαυτό μου να πηγαίνει στη Βενετία για μια καμπάνια και την επόμενη μέρα να είμαι στο κρεοπωλείο και να κόβω κρέας. Είναι δύο δουλειές».

«Το ανδρικό modelling στην Ελλάδα δεν είναι στα καλύτερά του γι’ αυτό και δεν κάνω δουλειές εδώ. Συνεργάζομαι με 15 γραφεία στο εξωτερικό και στα άμεσα σχέδια μου είναι να πάω Αμερική. Νιώθω ασφάλεια που έχω και την δουλειά μου στο κρεοπωλείο παρ’ όλο που το ανδρικό modelling δεν έχει ημερομηνία λήξης. Ονειρεύομαι να αποκτήσω πολλά παιδιά και να κάνω πάρα πολλά ταξίδια».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου