Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Εκλογές 2023 – Μιχάλης Αεράκης: «Έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν»

«20 πόντοι, 21, είναι ένα τρομακτικό ποσοστό και μια πολύ μεγάλη διαφορά» πρόσθεσε

Για το εκλογικό αποτέλεσμα μίλησε ο παπάς του «Σασμού» στον ALPHA, Μιχάλης Αεράκης.

Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας όσο και για τον σασμό που οφείλουν να κάνουν τα κόμματα του προοδευτικού τόξου.

«Είθισται να λέμε και έτσι είναι ότι κάθε τέσσερα χρόνια υπάρχει η γιορτή της δημοκρατίας και είναι μια γιορτή του λαού. Ο λαός ψήφισε, αποφάσισε. Μια τεράστια διαφορά που δεν την περίμεναν ούτε τα πιο αισιόδοξα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 20 πόντοι, 21, είναι ένα τρομακτικό ποσοστό και μια πολύ μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν. Διαπιστώνω παράλληλα όμως από όποια στελέχη της ΝΔ και μια σεμνότητα, μια ταπεινότητα και μένα αυτό ως πολίτη μου αρέσει».

«Νικητής αυτών των εκλογών, επίσης, είναι και το ΠΑΣΟΚ, όπως είναι και το ΚΚΕ που έχουν αυξήσει τις δυνάμεις τους. Αν ένας λόγος που, αυτό που λέμε, κεντροαριστερά είναι παρά του ότι με τα ποσοστά φαίνεται να υπάρχει ένα πλειοψηφικό ρεύμα αλλά δεν μετουσιώνεται σε κάτι σταθερό είναι η πολυκερματικότητα που έχουν όλοι οι νέοι σχηματισμοί. Ο καθένας λέει, όπως λέμε εδώ στα Χανιά, μικρό μικρό τ’ αλώνι μου μα να ‘ναι και δικό μου».

«Λοιπόν, επειγόντως παιδιά σασμός στα μικρά κόμματα! Πρέπει να τα βρείτε! Η ΝΔ οφείλει και πρέπει να είναι εντάξει με τις εξαγγελίες της, να διατηρήσει αυτή τη σεμνότητα και την ταπεινότητα και πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερες μέρες» κατέληξε ο Μιχάλης Αεράκης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00