Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Αν πατήσεις το όνομά μου στην Google, θα σου βγάλει νευρική ανορεξία»

Η επιχειρηματίας απάντησε για το αν θα λάμβανε μία θέση στο GNTM αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί και την έχουν ενοχλήσει.

Η Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η επιχειρηματίας απάντησε για το αν θα λάμβανε μία θέση στο GNTM αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί και την έχουν ενοχλήσει.

«Δεν θα συμμετείχα ποτέ στο GNTM. Δεν μου αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς των ανθρώπων. Βρίσκω κακό πράγμα την αγένεια. Είναι ξεπερασμένη και παλιακή συμπεριφορά. Σε κανένα κάστινγκ δεν μου έχουν μιλήσει με τέτοια αγένεια. Νομίζω ότι η απόφασή της Βίκυς Καγιά να σταματήσει ήταν επειδή κάτι αισθάνθηκε» ανέφερε αρχικά η Νίκη Κάτσωνα.

«Αν πατήσεις αυτήν την στιγμή στην Google Νίκη Κάρτσωνα, θα σου βγει νευρική ανορεξία. Όντως υπάρχει αυτό. Η νευρική ανορεξία είναι ασθένεια, αρρώστια. Δεν είναι αστείο πράγμα. Το χειρότερο είναι ότι όσες φορές έλεγα ότι δεν έχω νευρική ανορεξία, συνέχιζαν να βάζουν τίτλους «Νίκη Κάρτσωνα, δεν έχω νευρική ανορεξία ή τι γίνεται με την νευρική ανορεξία» σημείωσε η Νίκη Κάρτσωνα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου