Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηρώ: «Δεν έφυγα ποτέ, έκανα πράματα πιο ουσιώδη, που το ευρύ κοινό δεν είχε ενδιαφέρον για αυτά»

Και βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο μέσα από το J2US

Την Ηρώ συνάντησε η Ναταλία Αργυράκη με την ερμηνεύτρια να μιλά για τα χρόνια που κρατούσε αποστάσεις από την τηλεόραση, για την επιστροφή της μέσα από το J2US αλλά και για τις συνεργασίες της καριέρας της που ξεχωρίζει.

«Για πολλά χρόνια από την τηλεόραση και το J2US ήταν μία ωραία ευκαιρία να επανέλθω στον χώρο κάνοντας αυτό που ξέρω να κάνω. Όχι ότι έφυγα ποτέ αλλά κάνω πράγματα πιο κλειστά, πιο ουσιώδη οπότε το ευρύ κοινό δεν είχε ενδιαφέρον για αυτό. Πολλές φορές ο κόσμος με πιάνει στον δρόμο και μου λέει “πού έχεις χαθεί;”. Γιατί πιστεύει ότι η τηλεόραση θα του δώσει την πληροφορία».

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήρθε και με βρήκε στο μαιευτήριο και μου πρότεινε να δουλέψουμε μαζί. 15 μέρες από όταν γέννησα ξεκίνησαμε τη συνεργασία μας. Ίσως η καλύτερη συνεργασία της ζωής μου, αυτή και ο Γιώργος Μαρίνος».

Ήταν δύσκολο να συνδυάσει τη μητρότητα με το απαιτητικό επάγγελμά της;

«Ήταν ένας λόγος η μητρότητα που τραβήχτηκα λίγο πίσω γατί ήθελα εγώ να μεγαλώσω τον Γιώργο».

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνος σου ένα παιδί αλλά ήταν απόφασή ζωής, δεν με ενόχλησε σε τίποτα ούτε στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι κοινωνίες προχωράνε, κάποιος κάνει την αρχή. Μέσα από τις επιλογές μου προσπάθησα να το περάσω αυτό όσο πιο ήσυχα γινόταν».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00