Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μενούνος: Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για τη μητέρα της – «Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη»

Οσα δήλωσε στο Χαμογέλα και Πάλι

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μενούνος και μάλιστα χθες το βράδυ διασκέδασε με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Εκεί τη συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και ο Οδυσσέας Μητσόπουλος. Η Μαρία Μενούνος μίλησε με άκρως συγκινητικά λόγια για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή, την περιπέτεια με την υγεία της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

«Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο, αλλά βλέπω άλλους που είναι περισσότερο δύσκολο για εκείνους. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε και είμαι πολύ τυχερή. Υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση αλλά άλλοι έκαναν χημειοθεραπείες. Στις προσευχές μου ευχαριστούσα τη μητέρα μου που μου έδωσε τόση δύναμη να μπορώ να τα ξεπεράσω, να έχω στο πλευρό μου τον πατέρα μου και τον άντρα μου» εξομολογήθηκε η Μαρία Μενούνος.

«Είμαι χαρούμενη που στάθηκα στο πλευρό της μητέρας μου στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εκείνη έκανε τόσα για μένα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη. Έμαθα τόσα πολλά που με βοηθούν τώρα με τα δικά μου προβλήματα. Η μητέρα μου με βοηθάει από την άλλη μεριά, μιλάμε κάθε μέρα και βλέπω τα μηνύματα που μου δίνει κάθε μέρα. Ξέρω ότι θα είμαι καλά» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου