Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η αποκάλυψη της Μαριαγάπης Ξυπολιά του GNTM: «Έχασα πολλά κιλά μέσα σε 2 μήνες και έπαθα βουλιμία»

Το εκρηκτικό μοντέλο που συνεχίζει να είναι περιζήτητο σε διεθνή ντεφιλέ μόδας αλλά και στην Ελλάδα το παραδέχτηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά που είχαμε γνωρίσει στο GNTM πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για τις σοβαρές διατροφικές διαταραχές που είχε πριν από λίγο καιρό

Το εκρηκτικό μοντέλο που συνεχίζει να είναι περιζήτητο σε διεθνή ντεφιλέ μόδας αλλά και στην Ελλάδα παραδέχτηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πως πριν από ενάμιση χρόνο χρειάστηκε να κάνει μία πολύ αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα όμως όλο αυτό να επηρεάσει τον μεταβολισμό της και κατ’ επέκταση την υγεία της.

«Πάντα σκεφτόμουν πώς μπορεί να επηρεάσει κοπέλες αυτό που δεν τα έχουν καλά με το σώμα τους» είπε αρχικά η Μαριαγάπη και συνέχισε:

«Δεν έχω κάνει πολλές δίαιτες. Έχω κάνει πριν από ενάμιση χρόνο. Μου πήρε δύο μήνες να χάσω πολλά κιλά, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα. Έχασα πολλά κιλά μέσα σε δύο μήνες και μου γύρισε μπούμερανγκ. Έπαθα βουλιμία δυστυχώς».

Και κατέληξε λέγοντας για τον χώρο της μόδας: «Είναι κρίμα γιατί μπορεί αυτός ο χώρος (της μόδας) να γίνει πολύ τοξικός».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου