Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα σύνορα μόνος μου 5μιση χρονών σε ένα ταξί»

«Είχες πάντα την αγωνία και το άγχος. Λες: θα περάσω ή κάτι θα συμβεί και θα με γυρίσουν πίσω;», εξομολογείται

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωϊαν σε είδον την Μεσηβρίαν» βρέθηκε ο Νίκος Γκέλια το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ την ιστορία γύρω από τον ερχομό του στην Ελλάδα το 1997, όταν η θεία του τον έβαλε 5μιση χρονών σε ένα ταξί για να περάσει μόνος τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

«Δεν είχα άλλη επιλογή, έτσι έπρεπε να έρθω. Η θεία μου με έβαλε σε ένα ταξί και ήρθα. Μου είχε δώσει το κλασικό πεσκέσι που δίνουν για το δρόμο και λεφτά σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξεκίνησα το ταξίδι», περιγράφει ο Νίκος Γκέλια.

«Περισσότερο ήταν η αγωνία, η κούραση, ήταν και πολύ μικρή η ηλικία», τονίζει ο ηθοποιός.

«Εμείς μεγαλώναμε με ιστορίες ότι: ωραία, θα πάμε, θα μας γυρίσουν πίσω ή όχι; Είχες πάντα την αγωνία και το άγχος, που είναι κάτι που κυκλοφορεί στην οικογένεια από συζητήσεις που μπορεί να κάνουν οι μεγαλύτεροι. Αυτό καταγράφεται κάπως μέσα σου, λες: θα περάσω ή κάτι θα συμβεί;», εξομολογείται ο Νίκος Γκέλια στη συνέχεια.

«Ήταν μαζί μου συνοδός, ο κύριος που είχε το ταξί. Έδωσα τα χαρτιά μου και πέρασα. Με έφερε αυτός ο κύριος μέχρι τον Βύρωνα και εκεί με παρέλαβαν οι γονείς μου», κλείνει την περιγραφή του ο Νίκος Γκέλια.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου