Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει: «Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ»

Τι θυμάται από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο «Lipstick»;

Στην κάμερα του «Breakfast @Star» μίλησε η Αποστολία Ζώη, με αφορμή την επανακυκλοφορία του κομματιού της με τίτλο «Μου έλειψες» και αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες που είχε την τύχη να τραγουδήσει, όπως το «Δε βάζω εγώ μυαλό» αλλά και το «Lipstick» σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Έχω πάει στο γραφείο του τότε διευθυντή μου, του Μίλτου Καρατζά, και ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Γιάννη Λιόντο του αφήνουν ένα CD με τραγούδια γενικά για την εταιρεία. Τα βάζει ο Μίλτος να τα ακούσουμε», περιγράφει η Αποστολία Ζώη.

«Με το που ακούμε το «Μου έλειψες», τους φωνάξαμε μέσα και τους είπαμε ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μπει στον επόμενό μου δίσκο. Ειδικά για το «Μου λείπεις» τα παιδιά είχαν στο μυαλό τους τον Σταμάτη Γονίδη. Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.

Τι θυμάται από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο «Lipstick»;

«Ο Γιάννης είναι φίλος μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ειδικά τότε κάναμε πάρα πολλή παρέα. Το τραγούδι προέκυψε περισσότερο από τη φιλία μας. Το θέμα είναι ότι εγώ περίμενα ότι θα κάνει επιτυχία τριών μηνών και με ακολουθεί 18-19 χρόνια», παραδέχεται η Αποστολία Ζώη.

Τέλος, η Αποστολία Ζώη αφηγείται την επεισοδιακή ιστορία πίσω από το γύρισμα του video clip στο τραγούδι «Δε βάζω εγώ μυαλό».

«Γυρίζουμε το video clip, προσπαθούσαμε να βάψουμε όλο το σώμα μου κατάμαυρο και δε βαφόταν με τίποτα. Βάλαμε τόσο υλικό, που είχε γίνει στόκος στο δέρμα μου. Πάμε μετά τη λήψη να βγάλουμε τη βαφή και δεν έβγαινε με τίποτα, τρίβαμε το σώμα μου με το σφουγγάρι της κουζίνας.

Υπήρχε ένα γκριζάρισμα στο δέρμα μου και έπρεπε να πάω στο μαγαζί να τραγουδήσω. Ιδρώνω πάνω στη σκηνή και οι πόροι μου έβγαζαν μαύρο, δε μπορούσε να φύγει για την επόμενη βδομάδα».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου