Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Η αντίδραση σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή – «Ποιος σύντροφός μου;»

Στο αεροδρόμιο την συνάντησε ο δημοσιογράφος του ANT1 Γρηγόρης Μπάκας και την ρώτησε μεταξύ άλλων για τνη προσωπική της ζωή

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα, σχολιάζοντας τη φετινή Eurovision και τις εμφανίσεις που ξεχώρισε.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση από την ΕΡΤ για τον μουσικό διαγωνισμό, ωστόσο εκείνη την περίοδο η Έλλη Κοκκίνου ήταν έγκυος στον γιο της, Αλέξανδρο.

«Το 2008 μου έγινε η πρόταση από τον Τζώνη Καλημέρη τότε, να πάμε όλη η ομάδα με τον Φωκά Ευαγγελινό και να μου έγραφε ο Φοίβος τραγούδι. Ήμουν όμως στις αρχές της εγκυμοσύνης και είδα την Καλομοίρα (στη Eurovision) με τον Αλέξανδρο 2 ημερών στο μαιευτήριο. Είχα άλλο σκοπό τότε», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή: «Είτε είμαι μόνη μου, είτε δεν είμαι μόνη μου, έχω αποφασίσει να μην κάνω κουβέντα γι’ αυτό. Μία σιγή ιχθύος έχω αποφασίσει να τηρώ τα τελευταία χρόνια», ξεκαθάρισε η Έλλη Κοκκίνου.

«Ο σύντροφός σου σε βγάζει μόνο για ψητά μανιτάρια γιατί δεν τρως κρέας;», ήταν η ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα, με την Έλλη Κοκκίνου να ξεσπά σε γέλια: «Ποιος σύντροφός μου;»




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου