Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αποκάλυψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Μαύρο Ρόδο» αναφέρθηκε στην κρίση ταυτότητας που αντιμετώπισε και στην τρομερή ανασφάλειά του.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα . Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Μαύρο Ρόδο» αναφέρθηκε στην κρίση ταυτότητας που αντιμετώπισε και στην τρομερή ανασφάλειά του.

«Έχω ζήσει πολλές κρίσεις, οικονομική, την πανδημία του Covid, ό,τι θες! Είμαι σε μια φάση που είμαι πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τους ανθρώπους. Πρόσφατα πέρασα και εγώ μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω, τι δεν θέλω. Προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και στη δουλειά μου. Προσπαθώ να δω εγώ μέσα μου τι θέλω και όχι οι άλλοι γύρω μου. Με έπιασαν διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα και λίγο η πίεση της δουλειάς. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα αδικίας απλά είμαι τρομερά ανασφαλής» εξομολογήθηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν δίστασε να ρωτήσει τον γοητευτικό ηθοποιό αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δεν διέψευσε ότι διατηρεί σχέση με την όμορφη ηθοποιό και τόνισε πως δεν ισχύει η είδηση ότι μοιράζονται την ίδια στέγη και πως μένει μόνος του.

«Δεν μένω με την κοπέλα μου αλλά μόνος μου. Έχω πει ότι συγκατοικώ» δήλωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου