Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Γιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για τις… μπύρες του Μάκη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Mίλησε για τη συγκεκριμένη κωμωδία του MEGA, κάνοντας μία ιδιαίτερη αποκάλυψη

Στην εκπομπή «Πρωϊαν σε είδον την μεσηβρίαν»,  φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Τάσος Γιαννόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Μάκη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», μίλησε για τη συγκεκριμένη κωμωδία του MEGA, κάνοντας μία ιδιαίτερη αποκάλυψη.

«Με κερνάνε πάρα πολλές μπύρες και έχω πιει πολλές. Όχι όμως την περίοδο που γυρίζαμε το «Ευτυχισμένοι Μαζί», εκεί δεν έπινα καθόλου μπύρα. Τώρα πίνω», δηλώνει ο Τάσος Γιαννόπουλος.

«Όπου πάω, σε όποιο μαγαζί μπω μου λένε τη γνωστή ατάκα», τονίζει ο ηθοποιός.

«Στην αρχή λίγο μαγκώθηκα, να βγαίνεις στον δρόμο και από τη μια στιγμή στην άλλη να σου μιλάνε, να σε χαιρετάνε, να σου πετάνε ατάκες… είναι λίγο περίεργο. Και όλο αυτό μου «έσκασε» στα 35 μου. Ήταν λίγο δύσκολο», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Γιαννόπουλος.

«Από τα 25-35 έκανα μόνο θέατρο. Δεν το κυνήγησα καθόλου. Υπήρχαν τόσες δουλειές εκείνη την περίοδο στο θέατρο, που μπορούσαμε να ζήσουμε και μόνο από αυτό. Έλεγα: κάτσε να σταθεροποιηθώ, να μάθω τον κύκλο του θεάτρου και μετά εδώ είναι και η τηλεόραση», παραδέχεται ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου