Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Με τη Ναταλία Γερμανού χωρίσαμε γιατί δεν ήθελε παιδιά»

Aποκάλυψε τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής, κάνοντας μια αναδρομή στην πορεία του, μίλησε για τη συμμετοχή του στη Eurovision αλλά και την εποχή που υπήρξε ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό, διατηρώντας ωστόσο, μέχρι και σήμερα, άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια.

«Ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά κατάλαβα ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά, ενώ δεν ήθελε παιδιά. Οπότε ήταν το επόμενο βήμα ενός λογικού ανθρώπου είναι να πάει σε κάτι άλλο. Ήμουν στο πικ της καριέρας μου και δεν ήθελα να γίνει μια παύση και να ασχοληθώ με την οικογένεια. Ήθελα να μείνω εκεί και παράλληλα να είμαι και μπαμπάς», ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

«Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς. Στον απολογισμό μου είχα διαβάσει ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους».

«Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη σχέση και τον χωρισμό του από τη Ναταλία Γερμανού.

«Ο απολογισμός σε αυτή τη σχέση είναι αγάπη. Τώρα που τα λέμε τα λέμε και γελάμε. Ήθελα να κάνω οικογένεια, κατάλαβα ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια, δεν ήθελε παιδιά. Ποιος είναι το επόμενο λογικό step, να πάει παρακάτω» δήλωσε.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου