Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: «Δέχθηκα αυτό που λέμε bullying και εγώ»

«Είχα από παιδί ανασφάλεια με την εικόνα μου και με ακολουθεί ακόμα», δήλωσε

Για τη σειρά του STAR «IQ 160», την ανασφάλεια με την εξωτερική της εικόνα και τις δύσκολες συνεργασίες μίλησε από καρδιάς η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό της Παρασκευής.

«Υπήρξα πολύ ανασφαλής γιατί ως παιδί είχα κάποια παραπάνω κιλά, είχα ακμή, ήμουν λίγο κάπως. Όπως ένα παιδί φυσιολογικά στην ηλικία μου και είχα μια ανασφάλεια με την εικόνα μου, η οποία με ακολουθεί ακόμα.

Δέχθηκα αυτό που λέμε bullying κι εγώ. Με τον τρόπο μου, όμως, έβαζα τους ανθρώπους αυτούς στη θέση τους χωρίς εντάσεις και χωρίς δυσκολίες πολλές», εξομολογήθηκε, αρχικά, η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Επίσης, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως «είχα εννέα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Κάπως το άφησα και κάπως με άφησε.

Είμαστε αναλώσιμοι όλοι σε αυτόν τον χώρο, χάθηκα και με έχασαν. Στη σειρά “Ήρθε και έδεσε” συνεργαστήκαμε άψογα με τον Γιάννη Μπέζο και με βοήθησε στην αρχή, του χρωστάω πολλά».

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευλογημένη που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Είμαι με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω και είμαι σε μια δουλειά που αρέσει στον κόσμο.

 

Για τον ρόλο με σκέφτηκε ο Νίκος Κουρής που έχουμε κάνει μαζί καλοκαιρινή περιοδεία στο παρελθόν και είχαμε να βρεθούμε πολύ καιρό. Δεν ήταν, δηλαδή, ότι κάναμε παρέα.

Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνό μου και μου είπε πως “είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος που είσαι εσύ”. Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι το “IQ 160” και ευτυχώς δεν τελειώνει», συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου