Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η μία από τις παρουσιάστριες Eurovision 2023

Και στους δύο ημιτελικούς τίμησε την Ελληνίδα σχεδιάστρια

Η Αλέσα Ντίξον, που ήταν μια από τις τρεις παρουσιάστριες των ημιτελικών της Eurovision 2023, εμφανίστηκε με φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της φετινής Eurovision, δείχνει να έχει ερωτευτεί κάθε δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας αφού δεν περιορίστηκε στην εμφάνισή της με ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη μόνο στον Α’ Ημιτελικό αλλά φόρεσε μία ακόμα δημιουργία της στον Β’ ημιτελικό.

Η Σήλια Κριθαριώτη έχει την τιμητική της στη φετινή Eurovision χάρη στην Dixon | Sigmalive Magazine

Όπως αποκάλυψαν η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά, η Αλέσα η οποία κάνει την πιο σκληρή δουλειά καθώς προσπαθεί να απασχολεί τους τηλεθεατές μέχρι οι φροντιστές της σκηνής να αλλάξουν σκηνικά από τον προηγούμενο στον επόμενο διαγωνιζόμενο, αναφέρεται σε διάφορες σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τη μουσική γιορτή της Ευρώπης.

Σε αυτά τα μικρά διαλείμματα από τις εμφανίσεις των εκπροσώπων των χωρών η Αλέσα κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με την υπέροχη μαύρη τουαλέτα της που φέρει την υπογραφή του Ελληνικού οίκου μόδας.

Στον Α’ Ημιτελικό, η Αλέσα φόρεσε ένα εξίσου υπέροχο και άκρως εντυπωσιακό φόρεμα σε κόκκινο και φούξια χρώμα και φυσικά έκανε τη… διαφορά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου