Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός»

«Καλή επιτυχία και στο Star για την επιλογή που θα κάνει για το ‘’Shopping Star» δήλωσε

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» και στην Δέσποινα Παναγιωτίδου.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στο «My Style Rocks», λέγοντας πως δεν γνώριζε πως θα είναι μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς είχαν κάνει δοκιμαστικό πολλά άτομα.

«Η Acun Media με είχε πάρει τηλέφωνο για το ‘’My Style Rocks’’ να κάνω δοκιμαστικό και ’’προσγειώθηκα’’ εδώ. Στην αρχή δεν γνώριζα πως θα είμαι με την Ηλιάνα στην κριτική επιτροπή γιατί βρέθηκε αρκετός κόσμος εδώ που κάναμε δοκιμαστικά, και έμαθα για την Ηλιάνα μετά. Την Ηλιάνα την βρίσκω τέλεια στην κριτική επιτροπή, όπως την έβλεπα και στο’’GNTM’’», είπε αρχικά.

Ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε στο φημολογούμενο «My Style Rocks All Star», λέγοντας πως δεν γνωρίζει κάτι αλλά θα τον ενδιέφερε.

«Δεν έχω ιδέα για ‘’My Style Rocks All Star’’, δεν γνωρίζω αν θα γίνει, αλλά θα είχε ενδιαφέρον. Εάν γίνει και νομίζουν πως είμαι καλός στη δουλειά μου, τότε θα το έκανα με χαρά. Τώρα η δουλειά μου είναι το ‘’My Style Rocks’’ και όταν τελειώσει, θα πρέπει να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ αν θα γίνει ξανά. Η δουλειά μου ολοκληρώνεται με το σόου».

Ο φωτογράφος μίλησε και για την Ζενεβιέβ και τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star.

«Η Ζενεβιέβ είναι ένα αυθόρμητο κορίτσι και η τηλεόραση έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους. Είναι πολύ καλό παιδί και ελπίζω να πάει καλά. Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου, είναι άξια και επαγγελματίας, κάτι θα βρει να κάνει. Καλή επιτυχία και στο Star για την επιλογή που θα κάνει για το ‘’Shopping Star’’. Η Δούκισσα είναι όμορφη και λαμπερή, ένα κορίτσι της μόδας που θα μου άρεσε να τη δω να το παρουσιάσει».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00