Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Μου είπαν να είμαι μακριά από τα καμαρίνια τους και να μην βρεθούμε ποτέ στη σκηνή»

«Μου το είπαν πρόσφατα, σε μια συναυλία μεγάλη που πρόκειται να κάνω το φθινόπωρο» αποκάλυψε ο συνθέτης

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στις κάμερες του «Happy Day» για τη μακρόχρονη τηλεοπτική του παρουσία και για την πρόσφατη συνάντηση με την Ήβη Αδάμου, από την οποία και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη.

«Πήγα μια βδομάδα στο Άγιο Όρος πριν τις συναυλίες και ηρέμησα για αυτά που θα ακολουθήσουν, για να έχω αντοχές», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σχετικά με τον πιο περίεργο όρο που του έχει θέσει ποτέ ένας καλλιτέχνης, ο δημιουργός απάντησε:

«Μου το είπαν πρόσφατα, σε μια συναυλία μεγάλη που πρόκειται να κάνω το φθινόπωρο. Μου είπαν “μακριά από τα καμαρίνια μας”, και να βγαίνω εγώ από τη μία και το άλλο πρόσωπο από την άλλη. Και να μη βρεθούμε ποτέ στη σκηνή. Είναι θλιβερό».

«Είμαι και πάντα έτσι ήμουν βαθμοθήρας. Από το σχολείο έτσι ήμουν, γιατί να πάρω 19 και όχι 20; Τώρα ναι στην τηλεόραση με απασχολεί. Δεν είναι όπως παλιά η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι δύσκολο πράγμα. Τη φοβήθηκα πάρα πολύ από την αρχή της και δεν την χειρίστηκα καλά. Σε παίρνει όλο αυτό το κλίμα του «πάμε ρε μεγάλε να πεις ατάκες» και… είναι παμφάγο πράγμα η τηλεόραση», εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Θεοφάνους σχετικά με το αν παρακολουθεί τα νούμερα της τηλεόρασης.

«Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε αυτό πρόσφατα με την Ήβη Αδάμου. Πάρα πολλά χρόνια ήθελα να της εξηγήσω τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ και χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκε τον δρόμο της και σε αυτό που κάνει μεσουρανεί! Είναι πάρα πολύ καλή» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους σε σχέση με την παρεξήγηση που είχε γίνει με την τραγουδίστρια.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε απορρίψει την Ήβη Αδάμου το 2009 στο X-Factor, όπου είχε επιλέξει να κρατήσει στο παιχνίδι αντί για εκείνη, τη Νίνι Σερμαντίνι.

Έπειτα από αυτό, ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου στις αρχές του έτους, όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ένα τραγούδι αξόμα» και της απολογήθηκε για το περιστατικό.

Τέλος, στη συνέντευξη που έδωσε ο μουσικοσυνθέτης για το αν υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος στον οποίο θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη, απάντησε:

«Δεν έχω κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω! Να σε πάρω και να έρθω να πω συγγνώμη δημόσια! Αν πίκρανα κάποιον, συγγνώμη. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η εικόνα της τηλεόρασης πολλές φορές με έκανε να φαίνομαι έτσι. Δεν είμαι αυτός».

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου