Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποθέωση του Γιώργου Αγγελόπουλου από συμπρωταγωνιστή του: «Είναι ταλεντάρα»

Στον Γιώργο Αγγελόπουλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κούλλης Νικολάου σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλώντας για τη συνεργασία τους στη δημοφιλή σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς για τρίτη σεζόν και αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια και στον δημιουργό της, Αντρέα Γεωργίου.

«Το ενδιαφέρον του κόσμου και η πρωτιά που έχει η σειρά, μας προκαλεί και εμάς ως ομάδα παραγωγής να έχουμε και μία τρίτη σεζόν. Όσο το θέλει ο κόσμος, αφού μπορούμε, θα το έχουμε», σημείωσε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχει μόνιμο ρόλο στη “Γη της Ελιάς”»

Μιλώντας για την ένταξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο καστ της δημοφιλούς σειράς, ο ίδιος τόνισε ότι: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης και ένας πολύ καλός ηθοποιός για μένα. Είναι ταλεντάρα ο άνθρωπος, δεν είναι απλά ταλέντο. Δεν είναι ασήμαντος ο ρόλος του στο σίριαλ και έχει το βλέμμα του ηθοποιού. Θα είναι μόνιμος ρόλος ο Γιώργος στη σειρά μας».

Προχωρώντας σε αποκαλύψεις για το νέο σκηνοθετικό βήμα του Αντρέα Γεωργίου τη σειρά Famagusta, ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε ότι: «Θα είναι 24 επεισόδια. Η θεματολογία της θα αγγίξει την κυπριακή πίκρα. Ο Αντρέας Γεωργίου θα κάνει ένα συγκλονιστικό ρόλο, εκτός του ότι θα σκηνοθετήσει το σίριαλ».

«Ο Αντρέας Γεωργίου έχει τεράστια θέση στη ζωή μου. Συγκινούμαι, είναι ο τρόπος που μου το έχεις ρίξει και η στιγμή που μου το έχεις ρίξει. Τη συνεργασία μπορεί να τη διακόψουμε, τη σχέση όμως την ανθρώπινη ποτέ», τόνισε ακόμη για τον επί χρόνια συνεργάτη του, Αντρέα Γεωργίου.

«Πάμπολλες φορές με έχουν πει ατάλαντο, όχι όμως κατάμουτρα. Αν και να πω την αλήθεια, εδώ είμαι αλαζόνας και λέω πως είμαι ταλαντούχος», ανέφερε ακόμα μεταξύ άλλων ο Κούλλης Νικολάου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου