Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έφυγα γιατί ήταν Βυζάντιο»

«Καρφιά» από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον ΑΝΤ1 και την Ελίνα Παπίλα

Αποκαλυπτική όσο ποτέ άλλοτε ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 πριν καν αυτή αρχίσει, αλλά και για την Ελίνα Παπίλα.

«Σε αυτό το περιβάλλον του ΑΝΤ1 ήταν δύσκολες οι συνθήκες για τη νέα εκπομπή, ώστε να κάνω αυτό που ήθελα. Πολύ Βυζάντιο και παρέμβαση. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι περιμένει ο κόσμος από εμένα και από μια εκπομπή. Οι άνθρωποι εκεί είχαν διαφορετική άποψη από τη δική μου» είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στη συνέχεια ανέφερε:

«Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είχε πολλά στοιχεία από αυτά που είχα προτείνει και χαίρομαι, γιατί ήθελα να δώσω κάτι ωραίο στον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πώς μου φάνηκε η εκπομπή της. Είχαμε κάνει πολλά δοκιμαστικά με την Ελίνα Παπίλα, αλλά εκείνη είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει ψυχαγωγία και μετά την είδα να παρουσιάζει την εκπομπή. Δεν θα είχα θέμα να πάω καλεσμένη στο “Είμαστε μαζί”, αλλά δεν με έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο».

Η έμπειρη δημοσιογράφος σχολίασε και τη φετινή σεζόν για τον Γιώργο Παπαδάκη. «Ο Γιώργος Παπαδάκης για άλλη μία χρονιά σκίζει, γιατί να μη συνεχίσει και του χρόνου; Είναι γενικά πληθωρικός και καλύπτει τον τηλεοπτικό χρόνο από μόνος του. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, ευφυής, δημιουργικός, αλλά αρκετά συγκεντρωτικός, και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει τους συνεργάτες του» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 26/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου