Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

Παραδέχτηκε πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στους «Παγιδευμένους», τον Πέτρο Λαγούτη.

Συνέντευξη στη Φωτεινή Πετρογιάννη για την εκπομπή “Πρωινό” παραχώρησε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Η πρωταγωνίστρια των “Παγιδευμένων” αναφέρθηκε αρχικά στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και στην on camera χημεία τους που έχει “κερδίσει” τους τηλεθεατές.

 

 

Η χημεία μας ήρθε έτσι, είναι πολύ άνετος και κουλ τύπος. Έδεσε πολύ ωραία και νομίζω ότι είναι θέμα τύχης, αυτά τα πράγματα δεν τα προσπαθείς” δήλωσε πάνω σε αυτό ενώ παραδέχτηκε ότι η ζωή μετά τους “Παγιδευμένους” είναι αρκετά διαφορετική: “Έχει προστεθεί πολλή κούραση, πολλή όρεξη, έχει αλλάξει η ζωή από την αναγνωρισιμότητα στον δρόμο. Πλέον δεν παίρνεις με τον ίδιο τρόπο τις παραγγελίες σου! Μία φορά, ήταν βράδυ, ήρθε στο δρόμο μία κυρία με άρπαξε από πίσω. Πήγε να με πιάσει, να μου πει ότι είμαι μεγαλύτερη στη σειρά αλλά μόνο και μόνο που έρχεται ένας άγνωστος από πίσω σου και σε αρπάζει είναι σοκ. Ήταν κάτι παρεμβατικό αυτό που συνέβη, το οποίο δεν έχω συνηθίσει και προφανώς δεν θα ήθελα να το συνηθίσω. Δεν έχω συνηθίσει αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας“.

 

Περνώντας στην προσωπική της ζωή, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρυφ ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στους “Παγιδευμένους”, τον Πέτρο Λαγούτη.

Ειδικότερα, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δήλωσε: Έχω μία αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά, είμαστε πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει νόημα να επεκταθούμε σε αυτό, ούτε να πούμε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Έγινε όλο αυτό με τις πορείες και του λέω σε κάποια φάση “Με τόσες φωτογραφίες μας -που δεν κάναμε και τίποτα, στεκόμασταν- θα λένε ότι εάν δεν είμαστε σύντροφοι στη ζωή θα είμαστε στον αγώνα”“.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου