Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ρίτα Ασημακοπούλου: Σπάνια συνέντευξη της θρυλικής παρουσιάστριας – «Έλεγαν ότι είμαι η Βουγιουκλάκη της TV»

Όσα αποκάλυψε στον Φώτη και την Τζένη

Η Ρίτα Ασημακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για τη μεγάλη καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση και μίλησε για όλα, για τη ζωή της σήμερα αλλά και για άγνωστες στιγμές του παρελθόντος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία έχει γράψει τηλεοπτική ιστορία, μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας της. Όπως είπε στην εποχή της μαζεύονταν όλοι σε μία τηλεόραση. «Εγώ τουλάχιστον δεν το διασκέδασα. Αγάπησα αυτή τη δουλειά. Στην κάμερα έβλεπα τον τηλεθεατή. Δεν μιλούσα στην κάμερα με σκοπό ”α να βγω ωραία”. Σαν να μιλούσα στον φίλο μου, στον άντρα μου…».

Η Ρίτα Ασημακοπούλου τόνισε επίσης ότι πάντα είχε τρακ μπροστά στην κάμερα όπως και την ώρα που έδινε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ίδια μιλώντας για εκείνα τα χρόνια θυμήθηκε το πρώτο δοκιμαστικό που έκανε. «Όλες ήμασταν ωραίες κοπέλες. Το ότι μπήκα στον διαγωνισμό χωρίς μέσο όμως το λέω με καμάρι» είπε η ίδια ενώ αναφέρθηκε και στη δοκιμασία που χρειάστηκε να περάσει για να καταφέρει να γίνει παρουσιάστρια. Επίσης εξομολογήθηκε ότι μπλέχτηκε με την τηλεόραση, εντελώς τυχαία.

Αναφερόμενη στις ειδήσεις που είχε μεταδώσει τότε, και συγκεκριμένα το 1969, η Ρίτα Ασημακοπούλου αποκάλυψε ότι την περιγραφή την έκανε δημοσιογράφος και η ίδια την εκφώνηση για μία σπουδαία είδηση της εποχής. Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν το κάτι άλλο όταν ο άνθρωπος πάτησε το φεγγάρι».

Αναφερόμενη στην οικογένεια που δημιούργησε, μίλησε για τον δεύτερο σύζυγό της, τον Κώστα Φούντα, τονίζοντας ότι ο πρώτος ήταν προξενιό. Η Ρίτα Ασημακοπούλου έκανε δύο γιους στον πρώτο της γάμο και στον δεύτερο απέκτησε ακόμα δύο γιους.

Μάλιστα η Ρίτα Ασημακοπούλου θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη το 1981, λέγοντας πως ο Κώστας Φούντας, ο σύζυγός της, κατάφερε να σώσει 300 άτομα καθώς στο στούντιο που ήταν και μετέδιδε την είδηση του καταστροφικού σεισμού είπε στο τηλεοπτικό κοινό να βγει από τα σπίτια του, κάτι για το οποίο όπως είπε πέρασε τα πάνδεινα, όμως τελικά αποκαλύφθηκε ότι είχε καταφέρει να σώσει ανθρώπινες ζωές με αυτή την προτροπή.

Η Ρίτα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε επίσης στις διαπροσωπικές της σχέσεις με τους γύρω της, τους συναδέλφους και τους φίλους αλλά και την οικογένειά της




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου