Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηρώ: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές – «Με πείραξαν τα θέματα συζήτησης»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε την Παρασκευή  η Ηρώ.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που αποφάσισε να απέχει από τις εκπομπές που την καλούν κατά καιρούς.

«Η πρώτη μου εκπομπή ήταν στην Κορομηλά, όταν έκανε πρωινό. Πολύ γέλιο. Ήμουν παιδάκι, 20-21 χρονών. Η Ρούλα έχει μια άνεση γενικά αλλά εγώ ήμουν ανήσυχη. Ευτυχώς έπαιξα πιάνο μετά και ηρέμησαν τα πράγματα. Μέχρι και πριν από 10-15 χρόνια έβγαινα στις εκπομπές πάρα πολύ, σε σημείο τρέλας. Λέμε αλήθειες, ε; Με πείραξαν τα θέματα συζήτησης και κάποιες συμπεριφορές. Το ίδιον ενός δημοσιογράφου ή ενός παρουσιαστή είναι να μπορεί να αναγνωρίζει ποιος είναι αυτός που έχει απέναντί του. Κάθε άνθρωπος έχει δική του προσωπικότητα, όμως αυτή είναι η δουλειά του», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

«Κάνεις μία συνέντευξη, διαρκεί μισή ώρα με τρία τέταρτα και βγαίνει ένα θέμα 2 λεπτών που μιλάει για τον Γιώργο και για μένα. Πρέπει να τελειώσει αυτό κάποια στιγμή, γιατί δημιουργούμε αντίληψη και απόψεις στο ευρύ κοινό, δημιουργείται ένα πολιτιστικό περιβάλλον. Έχει μεγαλύτερη ευθύνη από αυτό που φαίνεται», σχολίασε σε άλλο σημείο η Ηρώ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου