Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Ποιο προσωπικό της αντικείμενο μπαίνει σε δημοπρασία; (Βίντεο)

Το αντικείμενο που δίνει σε δημοπρασία έχει συναισθηματική αξία για εκείνη όπως αποκάλυψε η ίδια

Η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε πράγματα της με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ίδια, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Μαρίνας Βερνίκου.

«Σκοπός μας είναι η αγορά ενός υπερηχοτομογράφου για την έγκαιρη διάγνωση για παιδιά με καρκίνο», ανέφερε η Μαρίνα Βερνίκου. Πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν προσωπικά τους αντικείμενα ώστε να πωληθούν στη δημοπρασία και να να συγκεντρωθεί το ποσό και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η Αγγελική Νικολούλη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το αντικείμενο που δίνει σε δημοπρασία είναι ένα ζευγάρι γυαλιά που φορούσε στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και έχουν συναισθηματική αξία για εκείνη.

«Θέλω να συγχαρώ την κυρία Βερνίκου και τους συνεργάτες της για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία της δημοπρασίας. Αν καταφέρουμε να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό στην ΕΛΠΙΔΑ να έχουμε βοηθήσει τα παιδιά που υποφέρουν με καρκίνο. Με χαρά έδωσε τα γυαλιά έδωσα τα γυαλιά που φορούσα στο «Φως στο Τούνελ». Είναι τα πρώτα που κυκλοφόρησαν από τιτάνιο. Έχουν μια σημαντική συναισθηματική αξία. Κρατάω τα πάντα από τα πρώτα χρόνια», αποκάλυψε στους δημοσιογράφους η Αγγελική Νικολούλη για το αντικείμενο που έδωσε σε δημοπρασία.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου