Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Τον έχω ανάγκη»

Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη με τον οποίο είναι μαζί 14 χρόνια μαζί.

Η ηθοποιός επεσήμανε ότι άλλαξε πολύ στη διάρκεια αυτής της σχέσης όπως άλλαξε και ο Τάσος Ιορδανίδης. Για παράδειγμα είπε ότι πλέον δεν γκρινιάζει όσο παλιότερα ενώ και εκείνος οριοθετήθηκε και έπαψε να είναι τόσο παρορμητικός όσο παλιότερα. «Ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» παραδέχτηκε η Θάλεια Ματίκα και τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον γιατί τον έχει ανάγκη.

Η Θάλεια Ματίκα επίσης μίλησε και για την καθημερινή επικοινωνία που έχει με τους ανθρώπους της οικογένειάς της. Όπως αποκάλυψε, είναι συνεχώς στα τηλέφωνα με τον σύζυγό της ενώ και ο 10χρονος γιος της είναι συνεχώς στα τηλέφωνα. «Ο γιος μου με παίρνει συνέχεια τηλέφωνα χωρίς λόγο, θέλει να με ακούει».

Η ηθοποιός συνέχισε μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τον άντρα της Τάσο Ιορδανίδη για τον οποίο είπε ότι αποφάσισε να τον ακολουθήσει και επαγγελματικά μιας και κάνει δικές του παραγωγές.Η Θάλεια Ματίκα επίσης αναφέρθηκε και σε μία δήλωσή της που ξεσήκωσε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων. Συγκεκριμένα είχε πει ότι δεν ήθελε να ασχολείται με τις οικιακές δουλειές και όταν ρωτήθηκε γιατί αυτή η ατάκα της ξεσήκωσε τόσες αντιδράσεις, εκείνη είπε:

«Εγώ αυτό που ήθελα να πω ήταν άλλο πράγμα. Ήθελα να μιλήσω για τη χειραφέτηση της γυναίκας και μόνο. Ότι αυτό το μοντέλο της γυναίκας superwoman ας τελειώσει κάποια στιγμή. Και ας μοιραστούμε τους ρόλους όπως πρέπει. Ας προσπαθήσουμε να οδηγηθούμε στην ισοτιμία» είπε.

Όσο για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Τάσο Ιορδανίδη, μιας και εκείνη είναι 3-4 χρόνια μεγαλύτερή του, η Θάλεια Ματίκα δήλωσε ότι κανονικά θα έπρεπε να πάρει έναν άντρα μεγαλύτερό της. Με χιούμορ βέβαια…

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου