Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να σιδερώνει & να φροντίζει τον άντρα της» (Βίντεο)

Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ερχομό του γιου του, και πώς είναι η ιδανική οικογένεια για εκείνον

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Σάκης Αρσενίου για τον ερχομό του γιου του, και πώς είναι η ιδανική οικογένεια για εκείνον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία του να παρακολουθήσει από κοντά τον τοκετό.

«Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί του χρόνου. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου», σημείωσε.

«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της», συμπλήρωσε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχουν φλερτάρει την Λαμπρινή όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε», αποκάλυψε σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου