Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης “Φρέντυ Γερμανός”» (Βίντεο)

Αναφέρθηκε και στην σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τον λατρεμένο της Φρέντυ Γερμανό αλλά και τη σχέση της με την κόρη του, Ναταλία.

«Εξαφανίστηκαν όλοι μετά τον θάνατο του Φρέντυ, με εγκατέλειψαν», είπε με παράπονο η ηθοποιός.

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε κάποια από τα λόγια που της έλεγε ο αείμνηστος δημοσιογράφος, με τον οποίο έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του το 1999.

«Ο Φρέντυ μου έλεγε “τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό”. Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε να μη βιάζομαι και θα ξανασυναντηθούμε».

Η ίδια ανέφερε ότι της ζητούσε να περιορίσει τις εμφανίσεις της με μίνι, γιατί την βλέπουν μόνο ως μπούτια, ενώ είπε πως είναι ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης «Φρέντυ Γερμανός».

Η Μαρία Ιωαννίδου επίσης αναφέρθηκε στην σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού λέγοντας:

«Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Η Ναταλία τις τελευταίες ημέρες του πατέρας της με παρακάλεσε να τον αποχαιρετήσω εγώ, γιατί δεν άντεχε. Μου είπε “θα στο χρωστάω για πάντα”. Ε, δεν βλέπω να…».

Η Μαρία Ιωαννίδου ήθελε να κάνει μήνυση γιατί γράφουν ψεύτικη ηλικία στο διαδίκτυο, ενώ ετοιμάζει το τρίτο της βιβλίο, με την ίδια να δηλώνει πως το να γράφει κανείς είναι επώδυνη διαδικασία.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου