Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο μεγάλος έρωτας του Mr Survivor – Ποια είναι η 23χρονη Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά

Σπούδασε Νοσηλευτική και έχει µεγάλη αδυναµία στο µπάσκετ.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, που γνωρίσαµε µέσα από το «Survivor», αλλά που ταυτόχρονα έχει στην κατοχή του πολλά ακόµη brands πετυχηµένων τηλεοπτικών εκποµπών («The Voice», «Εχεις ταλέντο», «DWTS» και «MasterChef»), φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευµένος µε τη νέα του σύντροφο.

Τρία χρόνια µετά το διαζύγιό του από τη Σεϊµά Σουµπασί, σύµφωνα µε όσα µεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και όπως «προδίδουν» αναρτήσεις στα social media, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά. Οι δυο τους εικάζεται ότι είναι µαζί από το 2020, όταν ανέβηκε και η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, στο σκάφος του παραγωγού, ενώ στη συνέχεια έκαναν µαζί διακοπές και στη Μύκονο.

Η Αϊσά γεννήθηκε στην τουρκική πόλη Γιάλοβα το 1999. Σύµφωνα µε πληροφορίες, σπούδασε Νοσηλευτική και έχει µεγάλη αδυναµία στο µπάσκετ. Μάλιστα, έχει σχολιαστεί η εντυπωσιακή οµοιότητά της µε την πρώην, και τρίτη, σύζυγο του Ιλιτζαλί, Σεϊµά Σουµπασί.

Η διάψευση

To τελευταίο διάστηµα κυκλοφόρησε και ένα δηµοσίευµα από την τουρκική εφηµερίδα «Sabah», το οποίο ανέφερε πως ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του «Survivor» θα αποκτούσε σύντοµα έναν γιο, καρπό του έρωτά του µε την κατά 30 χρόνια µικρότερή του σύντροφο. Ωστόσο, ο δηµοσιογράφος Μέχµεν Ουστούντα από την τουρκική ιστοσελίδα «Hurriyet» επικοινώνησε µε τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος διέψευσε όσα γράφτηκαν στη «Sabah».

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει ήδη τέσσερις κόρες από τους προηγούµενους γάµους του, είναι αναστατωµένος µε όσα γράφτηκαν για εκείνον, όπως ανέφερε ο δηµοσιογράφος. Εκείνο που ενόχλησε τον παραγωγό είναι το γεγονός ότι το όνοµά του επανήλθε στη δηµοσιότητα µε µια ψευδή είδηση, ενώ ο ίδιος προσέφερε τόση βοήθεια
στους σεισµόπληκτους της χώρας του.

Στο Καχραμανμαρας

Μετά τους µεγάλους σεισµούς στο Καχραµανµαράς, που σηµειώθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου και έπληξαν 10 πόλεις, όλα τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια έκαναν από κοινού µια εκποµπή για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν. Η εκστρατεία «Turkey One Heart» ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου και µεταδόθηκε σε συνεργασία µε τα κανάλια ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 και TV 8. Στη µετάδοση αυτή συµµετείχαν δεκάδες γνωστά πρόσωπα των δηµοφιλών τηλεοπτικών σειρών της γειτονικής χώρας, αλλά και πολλά ιδρύµατα και πολίτες, που έκαναν τις δικές τους δωρεές.

Ενας από αυτούς ήταν και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος µάλιστα παρουσίασε το πρόγραµµα. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δώρισε 5 εκατοµµύρια τουρκικές λίρες, ενώ προηγουµένως είχε παράσχει βοήθεια στέλνοντας στην περιοχή του σεισµού 100 φορτηγά µε είδη πρώτης ανάγκης και όχι µόνο.

∆είχνοντας από την πρώτη ηµέρα την υποστήριξή του σε όλες τις επαρχίες που επλήγησαν από τον σεισµό, ο Ιλιτζαλί επισκέφτηκε την περιοχή, όπου η οµάδα του «MasterChef» µοίρασε τρόφιµα
και τόνωσε το ηθικό των σεισµοπλήκτων. Αυτές τις στιγµές µοιράστηκε ο σεφ, µέλος της κριτικής επιτροπής του «MasterChef», Μεχµέτ Γιαλτσινκάι, ο οποίος µάλιστα ευχαρίστησε τον Τούρκο παραγωγό για την υποστήριξή του.

*Του Κωνσταντίνου Τσακίρη / Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 19/3

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου