Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Βαρδής: «Πιο πολύ από τον πατέρα μου νομίζω ότι μου λείπει η παρέα του»

Όσα εξομολογήθηκε εκ βαθέων ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του, Αντώνη.

Συγκινητικά ήταν τα όσα είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για τον αείμνηστο πατέρα του, Αντώνη ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστή, μάλιστα, έκανε γνωστό ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από εκείνον τόσο στο σπίτι όσο και στο στούντιο ηχογραφήσεων.

«Η πρώτη ανάμνηση από τον πατέρα μου ήταν πάντα μουσική. Είτε ένα σφύριγμα είτε μια μελωδία. Ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάρα πολλές πλάκες, μπορεί να έπαιρνε τηλέφωνα σε διάφορες εταιρίες και να άλλαζε τα ονόματα, να μην έλεγε ότι είναι ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος καλλιτέχνης για να τον δώσουν πιο γρήγορα. Οι διευθυντές των εταιριών το ήξεραν αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε, μιλώντας στο MEGA.

«Ήταν τόσο αστείρευτο το ταλέντο του που μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να γράψει μια μελωδία πάνω σε ένα πακέτο τσιγάρα ή έναν τηλεφωνητή» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «πιο πολύ από τον πατέρα μου νομίζω ότι μου λείπει η παρέα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το σπίτι, από το στούντιο. Το κουτί, το πακέτο με τα τσιγάρα του, το μπουφάν του, τα ρούχα του είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα ξεχάσω». Στο ίδιο ρεπορτάζ μίλησαν για τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Γούναρης, ο Άκης Δείξιμος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00