Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι είναι το σώμα της 45 μέρες μετά τη γέννα (Φωτό)

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ειδική διατροφή, κάνει γυμναστική και έχει επανέλθει στη φόρμα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 45 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της έχει απίστευτη σιλουέτα.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στιγμιότυπο στο οποίο φορά λευκή φόρμα και η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη, δεν θυμίζει σε τίποτα ότι πριν 45 μέρες ήταν έγκυος.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα λόγια της εκείνη την ημέρα που ξεκινούσε και επίσημα τη ζωή της με τον μικρό της άγγελο.

Και ο γυναικολόγος της είχε πει λίγη ώρα μετά τον τοκετό: «Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00