Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παντελής Παντελίδης: Το δημόσιο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα 7 χρόνια από τον θάνατό του

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το μοιραίο τροχαίο που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο απόγειο της καριέρας του.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν και δύο γυναίκες φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα. Η πρώτη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια βιώνει τον δικό της Γολγοθά με την υγεία της, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook για τα επτά χρόνια από τη μέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης.

Η Μίνα Αρναούτη έγραψε: «7 χρόνια περάσανε ψυχή μου…».

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member