Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Super Bowl 2023: H Τζένιφερ Λόπεζ παρήγγειλε ντόνατς από τον Μπεν Άφλεκ – To viral σποτάκι τους (Βίντεο)

Στο σποτάκι, ο ηθοποιός παραδίδει παραγγελίες σε πελάτες

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας καφέ και ντόνατς η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος στο Super Bowl 2023.

Στο σποτάκι, ο ηθοποιός παραδίδει παραγγελίες σε πελάτες. Και κάποια στιγμή εμφανίζεται και… η Τζένιφερ Λόπεζ. «Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη μέρα;» ρωτάει η Τζένιφερ Λόπεζ τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, έχοντας φτάσει με το αυτοκίνητό της στο παράθυρο παραλαβής.

Όπως δείχνει το βιντεάκι που έπαιξε στο Super Bowl 2023, ο ηθοποιός τότε ανακοινώνει στο προσωπικό: «Πρέπει να φύγω παιδιά» με την τραγουδίστρια να του παραγγέλνει ωστόσο ένα ντόνατ με γλάσο.

Ο  Μπεν Άφλεκ μιλώντας αποκλειστικά στο PEOPLE πριν από ένα μήνα παραδέχθηκε γελώντας ότι «ο κόσμος νομίζει ότι δουλεύω για αυτή την αλυσίδα καφέ». Αναφέρει επίσης ότι: «στη Βοστώνη ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό και έτσι προέκυψε μια διασκεδαστική ευκαιρία για ένα διαφημιστικό, για το οποίο μάλιστα επέστρεψα στη Βοστώνη. Μετά τους αγώνες.. όλοι έπαιρναν καφέ. Πάντα συνδύαζα τον καφέ με φίλους και συζητήσεις και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας του».

Και ποια είναι η δική του προτίμηση στον καφέ; «Κρύο με γάλα και ζάχαρη. Μερικές φορές [χρησιμοποιώ] γάλα αμυγδάλου [αλλά]… μερικές φορές το ξεχνάω», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου