Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχει μακρόχρονη σχέση με γαλαζοαίματη – Αυτή είναι η Θεοδώρα Πεταλάς

Συνδέονται την τελευταία τετραετία

Στη Θεοδώρα Πεταλάς, δίχως να την… δώσει απολύτως, είχε αφιερώσει τη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ στον προημιτελικό του Australian Open το 2021 ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το νούμερο 3, πλέον, στην παγκόσμια κατάταξη είχε υπογράψει στην κάμερα «Τ.Ρ. that’s for you» («Θ.Π. αυτό είναι για εσένα») και προσέθεσε τρία φιλιά. Φυσικά, αυτό δεν άφησε αδιάφορο το φιλοθεάμον κοινό, που έψαξε να βρει ποια είναι η αγαπημένη του Έλληνα τενίστα.

Η Θεοδώρα Πεταλάς είναι υπό μία έννοια από βασιλικό τζάκι και ο Τσιτσιπάς συνδέεται μαζί της την τελευταία τετραετία. Η 28χρονη έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα.

Η οικογένειά της συνδέεται με δεσμούς αίματος με το βασιλικό οίκο της Ολλανδίας, κάτι που κάνει τη Θεοδώρα να είναι -κατά κάποιον τρόπο- γαλαζοαίματη.

Μάλιστα, η 28χρονη ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας, Γουλιέλμου-Αλέξανδρου, σε μια τελετή που είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2004, όταν εκείνη ήταν 9 ετών, στην ολλανδική πόλη Ντελφτ.

Η γαλαζοαίματη σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά σπούδασε Project Management and Technology στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε.

Δύο χρόνια πριν, σε συνέντευξή του, ο Τσιτσιπάς έκανε για πρώτη φορά λόγο για τη Θεοδώρα: «Γνωριζόμαστε εδώ και 3 χρόνια (σημ. το 2018) μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από 2 χρόνια (σημ. το 2019), όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε».

Επιπλέον, τόνισε: «Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου