Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Ιωαννίδης: Στην Ιταλία περνούσα υπέροχα, το πρόβλημα ήταν πως μου είχε λείψει η Ελλάδα

Mε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά συνεργάζονται πολλά χρόνια μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μαγειρική, και όπως δήλωσε, στο «Masterchef» έχει τον ρόλο του κριτή, ενώ στη ζωή του είναι διαφορετικός σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη πως το μικρόβιο της μαγειρικής υπήρχε πάντα μέσα του. «Νομίζω ότι η μαγειρική, η γεύση υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Από πολύ μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου ότι με ενδιέφερε η μαγειρική. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μαγειρεύει κι εγώ να είμαι δίπλα. Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν από την Κωνσταντινούπολη, έχω μεγαλώσει με real πολίτικη κουζίνα. Το φαγητό είχε ξεχωριστό ρόλο στην οικογένειά μου, θυμάμαι αρώματα, γεύσεις, μπαχαρικά… Σε αυτό το κομμάτι ήμουν τυχερός. Το μικρόβιο της μαγειρικής υπήρχε, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα το έκανα επαγγελματικά».

Όταν ήταν 17 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ακολούθησαν σπουδές στο εξωτερικό. Όπως είπε ο ίδιος, γνώριζε εξ αρχής πόσο σκληρή είναι η συγκεκριμένη δουλειά. Την περίοδο που βρισκόταν στο εξωτερικό εργάστηκε σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. «Ήταν μία τεράστια εμπειρία. Ήμουν ένα παιδί που ήρθε από την Ελλάδα σε ένα χώρο που ήταν τελείως διαφορετικός από αυτό που πίστευα», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Το Masterchef ήρθε μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς. Στην Ιταλία περνούσα υπέροχα, απλά το πρόβλημα ήταν πως μου είχε λείψει η Ελλάδα. Ήρθα και είχα την τύχη η δουλειά μου να είναι σε κάποια πρεσβεία. Την τηλεόραση δεν την είχα ποτέ στο μυαλό μου, την φοβόμουν», είπε, ενώ συμπλήρωσε πως με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά συνεργάζονται πολλά χρόνια μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00