Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στον ψυχολόγο η Κλάρα Κία μετά τον ντόρο που έκανε το νέο τραγούδι της Σακίρα – «Απομονωμένη στο σπίτι των γονιών της»

Viral σε παγκόσμιο επίπεδο έχει γίνει το νέο της τραγούδι της Σακίρα, με το οποίο η διάσημη τραγουδίστρια πήρε την εκδίκησή της από τον Πικέ.

«Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» λέει έμμεσα η Κολομβιανή σταρ στον πρώην σύντροφό της «φωτογραφίζοντας» την νέα σχέση του με την Κλάρα Κία Μαρτί, η οποία τελικά δυσκολεύτηκε πολύ στο να διαχειριστεί τον «ντόρο» του «Bzrp Music Sessions 53» που κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κία Μαρτί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο ξέσπασμα της Σακίρα με τους δισεκατομμύρια φαν στον κόσμο. Το τραγούδι και η αντιμετώπιση του κόσμου που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και η αγριότητα στα social media εναντίον της, την ώθησαν στο να ζητήσει την ψυχολογική στήριξη των ειδικών, σύμφωνα με δημοσιογράφο, που επικαλείται πηγές από την προσωπική της ασφάλεια.

Η Κία έχει αρχίσει τις επισκέψεις σε ειδικούς για την ψυχική της υγεία από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Ισπανό, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα του συντρόφου της, αλλά και το γεγονός ότι το όνομά της φιγουράρει σε δημοφιλή σάιτ, περιοδικά και εκπομπές.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Saul Ortiz.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00